Sign in with
Sign up | Sign in
Your question

Fixed the blank icons

Tags:
  • Sims
  • Games
  • Icons
  • Video Games
Last response: in Video Games
Share
Anonymous
May 26, 2005 10:03:43 PM

Archived from groups: alt.games.the-sims (More info?)

Thanks for the links & advice on the blank icon/thumbnail problem.

I replaced the objects.package file and that fixed the blank icon &
thumbnail problem. For now anyway.


--
Emily E

www.emilyw.com

More about : fixed blank icons

Anonymous
June 2, 2005 1:14:44 PM

Archived from groups: alt.games.the-sims (More info?)

Hi,
I seem to be having the same problem. Could you
pass on that link. I've tried to google it, but not luck.
Thank you,
Mazz
"Bathtub" <eelliott@emilyw.nospam.com> wrote in message
news:C-SdndaWP5tJyAvfRVn-tw@gbronline.com...
> Thanks for the links & advice on the blank icon/thumbnail problem.
>
> I replaced the objects.package file and that fixed the blank icon &
> thumbnail problem. For now anyway.
>
>
> --
> Emily E
>
> www.emilyw.com
>
>
>
Anonymous
June 2, 2005 8:02:58 PM

Archived from groups: alt.games.the-sims (More info?)

"Mazz" <lynettemozziotti@bellsouth.net> wrote in message
news:UvDne.51261$CR5.1207@bignews1.bellsouth.net...
> Hi,
> I seem to be having the same problem. Could you
> pass on that link. I've tried to google it, but not luck.
> Thank you,
> Mazz

I did the following, and it actually worked:

Copy the objects.package file from your Uni disk 1 (it's in the
"compressed/TSData/Objects" folder) to the TSData Res objects folder on your
hard disk.

Emily
Related resources
Anonymous
June 3, 2005 1:53:11 PM

Archived from groups: alt.games.the-sims (More info?)

Thank you, I followed your instructions and my game
is now working properly once again.!
Many thanks,
Mazz
"Bathtub" <eelliott@emilyw.nospam.com> wrote in message
news:mtadnUsRfeKf6QLfRVn-pA@gbronline.com...
> "Mazz" <lynettemozziotti@bellsouth.net> wrote in message
> news:UvDne.51261$CR5.1207@bignews1.bellsouth.net...
> > Hi,
> > I seem to be having the same problem. Could you
> > pass on that link. I've tried to google it, but not luck.
> > Thank you,
> > Mazz
>
> I did the following, and it actually worked:
>
> Copy the objects.package file from your Uni disk 1 (it's in the
> "compressed/TSData/Objects" folder) to the TSData Res objects folder on
your
> hard disk.
>
> Emily
>
>
>
Anonymous
June 3, 2005 9:11:01 PM

Archived from groups: alt.games.the-sims (More info?)

"Mazz" <lynettemozziotti@bellsouth.net> wrote in message
news:SaZne.50831$lQ3.44870@bignews5.bellsouth.net...
> Thank you, I followed your instructions and my game
> is now working properly once again.!
> Many thanks,
> Mazz

You're quite welcome! I was perplexed when it happened to me, but it seems
like it's a common problem that a lot of players have.

--
Emily E

www.emilyw.com
!