Sign in with
Sign up | Sign in
Your question

TiVo to Go Interference

Last response: in Home Theatre
Share
February 20, 2005 1:48:48 AM

Archived from groups: alt.video.ptv.tivo (More info?)

I have downloaded the new TiVo desktop to get TiVo to go. Everything works
until I try to play the downloaded video with Media Player 10. I can see the
video, but an annoying, small, 3 x 3 grid (like a tic-tac-toe box) flutters
through the playback constantly. I am not very tech savvy and am amazed that
I found this newsgroup. Any one else experiencing this problem? I called
TiVo (obviously had 45 min to burn on hold). They told me it was not there
problem and probably had something to do with a beta version of a codec for
Media Player (mostly a foreign language to me). Any suggestions?

More about : tivo interference

Anonymous
February 20, 2005 2:17:13 AM

Archived from groups: alt.video.ptv.tivo (More info?)

The grid is put there by a trial version codec. Go to the link below for a
free codec pack. This was reccommended on the TiVo community forum and it's
worked fine for me.

http://www.free-codecs.com/download/Codec_Pack_All_in_1...


"anon" <anon@anon.com> wrote in message
news:gnPRd.26802$4q6.5270@attbi_s01...
>I have downloaded the new TiVo desktop to get TiVo to go. Everything works
>until I try to play the downloaded video with Media Player 10. I can see
>the video, but an annoying, small, 3 x 3 grid (like a tic-tac-toe box)
>flutters through the playback constantly. I am not very tech savvy and am
>amazed that I found this newsgroup. Any one else experiencing this problem?
>I called TiVo (obviously had 45 min to burn on hold). They told me it was
>not there problem and probably had something to do with a beta version of a
>codec for Media Player (mostly a foreign language to me). Any suggestions?
>
Anonymous
February 20, 2005 2:41:50 AM

Archived from groups: alt.video.ptv.tivo (More info?)

"anon" <anon@anon.com> shaped the electrons to say:
>until I try to play the downloaded video with Media Player 10. I can see the
>video, but an annoying, small, 3 x 3 grid (like a tic-tac-toe box) flutters
>through the playback constantly. I am not very tech savvy and am amazed that

Sounds like you have a trial version of the Elecard MPEG codec. You
get that unless you pay for the license.

-MZ, RHCE #806199299900541, ex-CISSP #3762
--
<URL:mailto:megazoneatmegazone.org> Gweep, Discordian, Author, Engineer, me.
"A little nonsense now and then, is relished by the wisest men" 508-755-4098
<URL:http://www.megazone.org/&gt; <URL:http://www.eyrie-productions.com/&gt; Eris
February 20, 2005 6:18:52 AM

Archived from groups: alt.video.ptv.tivo (More info?)

Thanks. It worked fine. I had to figure out that you have to set the
defaults to unblock, but now it works fine.


"BSackamano" <bsackamano@hotmail.com> wrote in message
news:ZNPRd.25598$tl3.13746@attbi_s02...
> The grid is put there by a trial version codec. Go to the link below for
> a free codec pack. This was reccommended on the TiVo community forum and
> it's worked fine for me.
>
> http://www.free-codecs.com/download/Codec_Pack_All_in_1...
>
>
> "anon" <anon@anon.com> wrote in message
> news:gnPRd.26802$4q6.5270@attbi_s01...
>>I have downloaded the new TiVo desktop to get TiVo to go. Everything works
>>until I try to play the downloaded video with Media Player 10. I can see
>>the video, but an annoying, small, 3 x 3 grid (like a tic-tac-toe box)
>>flutters through the playback constantly. I am not very tech savvy and am
>>amazed that I found this newsgroup. Any one else experiencing this
>>problem? I called TiVo (obviously had 45 min to burn on hold). They told
>>me it was not there problem and probably had something to do with a beta
>>version of a codec for Media Player (mostly a foreign language to me). Any
>>suggestions?
>>
>
>
!