Sign in with
Sign up | Sign in
Your question

SECOND GTX 260 DOA?

Last response: in Graphics & Displays
Share
August 4, 2009 2:18:05 AM

ok so i just got my second EVGA GTX 260 (the first was DOA) and the new one is still doing the exact same thing. I power up the computer, all the fans start working EXCEPT the one on the card. I cannot get a video signal from the card. If I leave the computer running, the card will get hot but the fan never turns on. I am not sure if it is something i am doing wrong or if i have just recieved ANOTHER defective card can someone pls help me with this.

PSU- CORSAIR CMPSU-650TX 650W ATX12V / EPS12V SLI Ready CrossFire Ready 80 PLUS Certified Active PFC Compatible with Core i7

MOBO- GIGABYTE GA-MA790XT-UD4P AM3 DDR3 AMD 790X ATX AMD Motherboard

CPU- AMD Phenom II X2 550 Black Edition Callisto 3.1GHz 2 x 512KB L2 Cache 6MB L3 Cache Socket AM3 80W Dual-Core Processor

MEMORY- G.SKILL 2GB (2 x 1GB) 240-Pin DDR3 SDRAM DDR3 1333 (PC3 10666) Dual Channel Kit Desktop Memory Model F3-10666CL8D-2GBHK

More about : gtx 260 doa

August 4, 2009 2:24:26 AM

Probably a long shot.. but have you unplugged EVERYTHING bar your necessities to get your PC going (Motherboard, Graphics card, Front panel, hard drive with OS).

Pretty unlucky to get 2 defective cards in a row.
m
0
l
August 4, 2009 2:24:37 AM

I assume you're plugging in the extra gpu cable right?
m
0
l
Related resources
August 4, 2009 2:34:11 AM

I've got the card locked into the PCIE slot. Both PCIE 6 pin cables plugged in and it just won't give me anything. Like i said the card got pretty hot and no fan. I'm not around my PC at the moment but ill have to try unplugging everything.
m
0
l
August 4, 2009 6:13:09 AM

could this be a motherboard problem? the only thing is, shouldn't the fan on the card turn on when i power on the system? the fan won't spin at all
m
0
l
a b U Graphics card
August 4, 2009 2:15:07 PM

So????? What was it????
m
0
l
!