Sign in with
Sign up | Sign in
Your question

[SOLVED] [ASUS m2n-sli deluxe] PS failure...now no usb ports working

Last response: in Motherboards
Share
March 21, 2010 3:12:36 AM

hi everyone....found this forum doing a google search for my onboard usb port failures.

anyways, i have a custom rig with the m2n-sli deluxe mobo. i had low voltage at my house according to edison and had power supply failure last week (my system was running just fine before) and so bought a new power supply (OCZ fatal1ty 550w). i install the new PS and clean my rig up and go to start it and no usb ports are working; none of the back ones and neither are my sides ones. i've tried unplugging all my Pnp's and just running my graphics card and mouse/keyboard with no luck; cleared CMOS; and left my computer unplugged for 1-2hrs (all things that i saw to do while searching on the internet). i obviously cant get into my device manager or windows repair because i have no screen.

any suggestions on what to do? thanks

system specs
AMD X2 AM2 6000+ Processor
4gb Corsair XMS2 Ram
ASUS M2n-SLI deluxe mobo
OCZ Fatal1ty 550w power supply
ati radeon x1800 gfx card
creative sound audio card
artic cooling freezer
- i think this is all the important stuff you guys need to know
a b V Motherboard
March 21, 2010 3:45:23 AM

Can you even get into the bios. If you can see if the USB controller is enabled and set to full speed.
m
0
l
March 21, 2010 3:47:58 AM

saaiello said:
Can you even get into the bios. If you can see if the USB controller is enabled and set to full speed.


nope i cannot get into bios. i have no image showing up on my monitor and cannot use my keyboard or mouse since i have no usb's
m
0
l
March 22, 2010 3:51:08 AM

removed 3 of the 4 ram sticks and was able to fix the problem.
m
0
l
!