Sign in with
Sign up | Sign in
Your question

Cat 9.11 out,post your experiences

Last response: in Graphics & Displays
Share
November 17, 2009 5:16:40 PM
November 17, 2009 7:55:52 PM

I'm downloading now too. Though, since this is a non-gaming PC, as long as something doesn't blow up they'll be a pass to me.
November 17, 2009 10:27:22 PM

Well, since I'm back posting it didn't blow up. That's a good start I guess.
Related resources
November 17, 2009 10:47:37 PM

SR-71 Blackbird said:
nice setup soldier37!


Hmm, yes.. I almost forgot his addiction to pictures that have no bearing on the post since they are blocked at work.. Or perhaps he took a vacation from them for a bit :p 
November 17, 2009 10:51:28 PM

Maziar said:
There you go :) 
....


Where's the laptop version? C'mon, man !! :lol: 
November 17, 2009 10:51:38 PM

haha havent u posted that same picture like 10 times. NOBODY CARES!!!!
November 17, 2009 11:05:15 PM

Quote:
10 times? Seriously? You mean like 10,000 times? At least he removed the family size bottle of hand lotion before he took the picture this time.

haha yeah i remember that
November 18, 2009 1:37:44 AM

I for one never get sick of looking at soldier's setup, it's that sweet.
November 18, 2009 9:22:31 AM

aesthetically, the installer looks good. im installing it now on my laptop.
November 18, 2009 9:44:28 AM

Damn it soldier, I was expecting some tri-monitor goodness from you! I guess two will do.
November 18, 2009 10:36:16 AM

TheGreatGrapeApe said:
Where's the laptop version? C'mon, man !! :lol: 

I just did a search and it seems with a program called "Mobility Modder" you can download the desktop version and install it with this program
November 18, 2009 1:28:52 PM

9.11 working fine here on my Sapphire 5870. BTW, if you run into driver failures, try up dating your motherboards chipset driver. It worked for me and my brother, who has a Sapphire 5850. ;) 
November 18, 2009 4:35:40 PM

The GOOD ones will be the 9.12

Thats when the major performance optimisations are expected. Eagerly awaiting
November 18, 2009 8:29:31 PM

Ummm. Big problems. I install the 9.11 drivers, then boot up to a ridiculously pink colored screen, with vertical bars. This only happens at 1920 x 1080, and doesn't happen at all with the 9.11 BETA drivers. It does happen with the 9.10 and 9.11 drivers. I'm using a Sapphire 5850, and my motherboard chipset drivers are up to date. This is getting really frustrating, and I don't know where to turn to. Anyway. Those are my experiences with the 9.11s. The suck, at least for me. If you have any ideas, please let me know.
November 18, 2009 8:32:42 PM

took me three times before drivers would install!
JUNK!
November 19, 2009 6:00:22 AM

thecomputernut492 said:
Ummm. Big problems. I install the 9.11 drivers, then boot up to a ridiculously pink colored screen, with vertical bars. This only happens at 1920 x 1080, and doesn't happen at all with the 9.11 BETA drivers. It does happen with the 9.10 and 9.11 drivers. I'm using a Sapphire 5850, and my motherboard chipset drivers are up to date. This is getting really frustrating, and I don't know where to turn to. Anyway. Those are my experiences with the 9.11s. The suck, at least for me. If you have any ideas, please let me know.

Did you check with older drivers like Cat 9.8 too ?
November 19, 2009 11:33:56 AM

Maziar said:
Did you check with older drivers like Cat 9.8 too ?

No. I wasn't aware that anything below 9.10 supported the 58xx series.
November 19, 2009 11:39:26 AM

People, if you are going to install new drivers for your video card, PLEASE for the LOVE OF GOD (if there is one) uninstall your old drivers properly before installing the new one.

Simply installing one set of drivers over the previous version(s) could lead to bugs.
November 19, 2009 11:54:10 AM

thecomputernut492 said:
No. I wasn't aware that anything below 9.10 supported the 58xx series.

OK then,do a clean uninstall(i for got to tell you that),first download and install Driver Sweeper(form here : http://www.guru3d.com/category/driversweeper/ )
1_Uninstall the driver from control panel and restart
2_Boot to safe mode and open driver sweeper,put a tick in "ATI" and click on clean and restart
3_Boot normally and install the new driver

If it didn't help you may want to install Cat 9.12 Beta's:
http://forums.guru3d.com/showthread.php?t=309166
November 20, 2009 12:19:13 AM

Maziar said:
OK then,do a clean uninstall(i for got to tell you that),first download and install Driver Sweeper(form here : http://www.guru3d.com/category/driversweeper/ )
1_Uninstall the driver from control panel and restart
2_Boot to safe mode and open driver sweeper,put a tick in "ATI" and click on clean and restart
3_Boot normally and install the new driver

If it didn't help you may want to install Cat 9.12 Beta's:
http://forums.guru3d.com/showthread.php?t=309166

Thanks for your help, but I already tried that. In fact, this problem persists even on a fresh install of Windows. I think it's just a glitch, and I'll have to hope that ATI pays attention to my messages. By the way. Are you sure that those are actually 9.12 betas, cause the actual 3D version is 8.663.1, and my 9.11 beta version is 8.67. Kinda wierd...Anyway, I appreciate your advice, but I just can't see a solution to this. I don't really want to try older drivers, as that's going in the wrong direction. I guess I'll just wait for the 9.12s and hope for the best. Thanks again.
November 20, 2009 6:40:55 AM

hmm i just read that thread's last page and it seems Cat 9.11 is newer than those,its strange that why they called it 9.12,i guess you have to wait for real 9.12
November 20, 2009 10:52:01 AM

Well, it could be that the final revision of 9.11 was made after the beta 9.12 (because the final 9.11 had to go through testing, while 9.12 is just a beta). I agree that is weird though, I have not seen that before.
!