Sign in with
Sign up | Sign in
Your question

Computer is listening, but nothing on screen

Last response: in Motherboards
Share
June 23, 2010 1:58:02 PM

Hi,
I don't post on toms hardware, but I figured now would be a good time to start since I am always poking around on here.

Anyways, my friend recently gave me an ASUS P5N32 SLI SE DELUXE, since he was upgrading. I then put a core 2 duo in the mother board with a stock heatsink. I then replaced the two motherboards. On my first boos I noticed that my video card(GTX 260) fan wasn't spinning... It had been spinning an hour before in the old motherboard. Even thought it wasn't spinning I still tried to bring up the bios, I got nothing.

I then tried using an old 8600GT I had. The fan spun, but no signal. I also tried an 8800GT with the same results. So if you guys would help me out, that would be great. I really hope the motherboard isn't dead and my GTX 260 didn't die on me too. But I would love some help. :bounce: 
June 23, 2010 5:23:23 PM

did you try retesting it on your old motherboard? if it works than maybe your buddy had a busted mobo
m
0
l
June 23, 2010 6:34:03 PM

richdrizzy said:
did you try retesting it on your old motherboard? if it works than maybe your buddy had a busted mobo


Yeah. Thats what I did today and the fan works on the old motherboard so the GTX 260 is fine. So I take it my mobo is junk then :/ 
m
0
l
Related resources
June 24, 2010 6:02:15 PM

Is it possible they're not compatible for some reason?
m
0
l
!