Sign in with
Sign up | Sign in
Your question

Ati aa01 audio driver 4650

Last response: in Graphics & Displays
Share
December 14, 2009 5:28:57 AM

I just installed an ati Radeon 4650 and love it's performance, the only problem, I don't have sound.

I was recommended to switch Audio Playback to original, but the only option is Ati HD audio rear output.
My original is gone.

Now, I'm slightly useless with computers (I know where the wires go, and that's about it) So any help would be appreciated.
December 14, 2009 3:20:59 PM

Go to Control Panel->Sounds->Audio tab and change the playback device.

Enabler onboard sound in the bios.
Install the driver.
Check device manager.
Check the control panel sound settings.
Check volume settings. Make sure nothing is muted.
Check that the speakers are working and properly plugged in.
Check your application volume settings.
Try a different slot, if using a sound card.
m
0
l
December 14, 2009 11:39:14 PM

evongugg said:
Go to Control Panel->Sounds->Audio tab and change the playback device.

Enabler onboard sound in the bios.
Install the driver.
Check device manager.
Check the control panel sound settings.
Check volume settings. Make sure nothing is muted.
Check that the speakers are working and properly plugged in.
Check your application volume settings.
Try a different slot, if using a sound card.



I'm not using a sound card, or speakers, I'm using headphones directly connected to the computer, and when I use the scroll down button for Playback devices, it only comes up with Ati, also, how do I access my Bios? Everything I can figure out on my own about your post.
m
0
l
December 15, 2009 4:53:07 PM

Install the sound driver.
To access the bios press delete, F2 or similar depending on the brand of the computer. Make sure sound option is turned on.

m
0
l
!