Sign in with
Sign up | Sign in
Your question

Gigabyte Motherboard not working

Last response: in Systems
Share
December 17, 2009 9:26:53 PM

I have a computer that I just built. When I power it on though, the keyboard I have plugged in, the lights come on(caps lock num lock scroll lock) for about a second while the screen is black, and then go off. Then the Gigabyte Logo Screen loads and it appears as if the keyboard is not connected since the lights have gone off and I cannot select any of the choices.

If it helps here is what I am using:
GIGABYTE GA-EP45-UD3P LGA 775 Intel P45 ATX Intel Motherboard
Intel Core 2 Quad Q8200 2.33GHz 4MB L2 Cache LGA 775 95W Quad-Core Processor
WD Caviar 500GB Serial ATA HD 7200/16MB/SATA-3G
XFX Radeon HD 4670 1GB PCIe w/Dual Link DVI
December 17, 2009 9:58:47 PM

I tried both a USB and a PS2. Im not sure if the USB worked or not but the PS2 was the one that blinks. And I have no idea what you mean about POST
m
0
l
Related resources
December 18, 2009 1:41:44 AM

DID YOUY TRY CLEARING THE CMOS WITH THE JUMPER ON THE MOTHERBOARD
SHOULD NE IN YOUR manual also when you do make sure you turn off or unplug your power supply
m
0
l
December 18, 2009 1:48:00 AM

Is the sata connector correctly plugged into your motherboard?
m
0
l
December 28, 2009 5:47:21 PM

I tried clearing my CMOS, but only by removing the battery. In the manual is says to use a screwdriver and touch it to it for a few seconds. Im assuming it means both pins?

And what SATA connector? Im trying to plug it in to the back that is attached to the MB.
m
0
l
!