Sign in with
Sign up | Sign in
Your question
Solved

Help with Multimedia Audio Controller

Tags:
  • Sound Cards
  • Controller
  • Multimedia
  • Audio
  • Components
Last response: in Components
Share
March 1, 2010 9:09:03 PM

I have a yellow question mark in my device manager under other devices at Multimedia Audio Controller. I have a Sound Blaster Live Audio Card. (Sound Blaster Audigy) When I go to the creative site and download the latest drivers it won't let me install saying set cannot detect hardware. But the hardware is clearly installed in my control panel when I go to the Sounds icon I can see it. I originally had two question marks I now have one but need help in removing it. My sound works by the way!

I am running Windows XP Professional

More about : multimedia audio controller

Best solution

March 1, 2010 11:07:00 PM

So you are saying the audigy is installed or it isnt since you do have sound makes me beleive it is installed. Do you have onboard sound on your motherboard sounds like it could be conflicting. If you do have onboard sound restart your PC go into the bios and disable onboard sound.
Share
March 1, 2010 11:25:48 PM

saaiello said:
So you are saying the audigy is installed or it isnt since you do have sound makes me beleive it is installed. Do you have onboard sound on your motherboard sounds like it could be conflicting. If you do have onboard sound restart your PC go into the bios and disable onboard sound.


I love this site, thanks SAAIELLO that solved my problem!
m
0
l
Related resources
March 1, 2010 11:25:56 PM

Best answer selected by Chala.
m
0
l
March 2, 2010 2:02:46 AM

your welcome
m
0
l
!