Sign in with
Sign up | Sign in
Your question

Hard Drive makes weird noise after installing new GPU and PSU

Last response: in Storage
Share
January 8, 2012 9:28:23 AM

I bought a new GTX560 non ti and a new psu 685 Watts. After installing them by myself and carefully i booted the computer. Everything was fine but i could hear a weird sound. I can't describe how it sounds but i will make a video and give you the link. It isn't too loud but it is annoying. The first days i didn't hear it all the time but now after 3 days i can always hear it. I removed the hard drive and booted and i couldn't hear that sound. The hard drive is cool and i have a fan next to it. My system specs are: Intel Quad Q8400 OCed at 3 Ghz, GTX 560 non-ti, psu Hantol 685 W, 4 GB Ram, Asus P5KPL-AM EPU, Western Digital WDC WD6400AAKS-65A7B2 625 GB (but i only have 596), Windows 7 Ultimate 64-bit SP1. I am worried that i will have to replace it. I don't think that it is a coincidence that that sound appeared when i installed the psu and gpu. I don't think that i made something wrong but i want to hear your opinion. Please answer my question. Thanks in advance.

P.S.: I know that the psu isn't very good and i should get a Corsair one but i had to get something with less money.
P.S.2: If you want any information that i didn't mentioned please let me know so i can tell it to you.

Link for the video: http://www.youtube.com/watch?v=RpgghujZwXo

More about : hard drive makes weird noise installing gpu psu

January 8, 2012 9:52:09 AM

So i made a video and uploaded. Note that the fan noice isn't that loud, it is quiet. Also this weird sound sounds so loud because the camera was right next to it. When the case is closed it isn't so loud but is very annoying.
Link: http://www.youtube.com/watch?v=RpgghujZwXo
!