Sign in with
Sign up | Sign in
Your question

Audio Device on High Definition Audio Bus XP Driver

Last response: in Windows XP
Share
August 21, 2012 12:59:16 PM

Hello,
I Have a driver problem which is giving a Code 18 on a Audio Device on High Definition Audio Bus..
Im running XP SP3 and the device is a Conexant but I cant find any drivers for my Advent 7111 that rectify..
Please Help...
October 6, 2013 1:50:10 AM

bigfellas43 said:
Hello,
I Have a driver problem which is giving a Code 18 on a Audio Device on High Definition Audio Bus..
Im running XP SP3 and the device is a Conexant but I cant find any drivers for my Advent 7111 that rectify..
Please Help...


Related resources
January 30, 2014 8:25:34 PM

this helped by me .. http://support.lenovo.com/en_US/diagnose-and-fix/detail...
I was on desktop PC with this error (after motherboard change), Motherboard sound card was with installed drivers, but i still was getting this error, so what was wrong...
As i understand the reason was because i was heaving a video card with HDMI port (which transmit HD audio ), so i needed to reinstall the drivers for the card for the its audio part ... and beacuse the drivers were already installed , i just go in device manager clicked on update driver and searched for the directory...
I hope it works for others , because i lost 2 hours on that....
March 15, 2014 10:31:05 AM

pitoguli said:
this helped by me .. http://support.lenovo.com/en_US/diagnose-and-fix/detail...
I was on desktop PC with this error (after motherboard change), Motherboard sound card was with installed drivers, but i still was getting this error, so what was wrong...
As i understand the reason was because i was heaving a video card with HDMI port (which transmit HD audio ), so i needed to reinstall the drivers for the card for the its audio part ... and beacuse the drivers were already installed , i just go in device manager clicked on update driver and searched for the directory...
I hope it works for others , because i lost 2 hours on that....

Thanks pitoguli, your solution helped me. Uninstalled the faulted driver in Device Manager (ticked the box that said uninstall the driver software or something). I didn't even reinstall the audio driver that came with the graphic card driver (NVidia in my case). Scanned for new device and boom, it worked. Hope that helps.
!