Sign in with
Sign up | Sign in
Your question
Solved

No Juice...

Last response: in Systems
Share
January 23, 2010 9:41:07 PM

I put a new pc together, plug in the power supply and I get no juice at all. I double checked all the cables and can't figured out what I did wrong. I'm at a stand still.

My mobo is Gigabyte 790XTA-UD4, Phenom II X4 965 BE, Seagate 7200.12 500GB, Galaxy 9800, Antec 650W earthwatts, Antec 900 case.

Any help is highly appreciated.

More about : juice

a c 122 B Homebuilt system
a c 144 ) Power supply
January 23, 2010 11:18:08 PM

Do you have a system speaker installed? If not, you really need one, especially with a nonworking system.
m
0
l
Related resources
January 24, 2010 12:40:04 AM

Thank you for the link tecmo. I got it working. I plug the power switch into the LED- & LED+ position, stupid me lol. Now, there's a minor issue. The CPU fan is not fully spinning. It spins a lil then stop, spins a lil then stop. It couldn't make one revolution. Can I plug the CPU fan into the system fan area? Can I use any 120mm fan to replace the current CPU fan? Btw, my heatsink is a Hyper 212 Plus.
m
0
l

Best solution

a b B Homebuilt system
a c 77 ) Power supply
January 24, 2010 1:06:10 AM

You need to keep the fan plugged into the CPU Fan slot on the MOBO. You can replace the fan with any 120mm fan with a 3-pin or 4-pin fan connector, not just a Molex connector.
Share
January 24, 2010 1:11:57 AM

Best answer selected by Alphaman9.
m
0
l
January 24, 2010 1:14:32 AM

tecmo34 said:
You need to keep the fan plugged into the CPU Fan slot on the MOBO. You can replace the fan with any 120mm fan with a 3-pin or 4-pin fan connector, not just a Molex connector.


thanks tecmo.
m
0
l
!