Sign in with
Sign up | Sign in
Your question

"No Video Signal Detected" Help Please!

Last response: in Home Theatre
Share
Anonymous
January 18, 2005 5:32:51 AM

Archived from groups: alt.video.ptv.replaytv (More info?)

I have a PV-HS2000. Recently I'm getting a lot of disconnects ("no
video signal detected" flickers on the screen), then it reconnects.
It's getting more & more constant and is really annoying. There
is also a "hiss" coming from the Replay unit. Cable TV works fine
when I don't use Replay. Any ideas on what's going on?

More about : video signal detected

January 18, 2005 1:23:07 PM

Archived from groups: alt.video.ptv.replaytv (More info?)

On Tue, 18 Jan 2005 02:32:51 -0600,
jeanieh@covad-dot-net.no-spam.invalid (jeanieh) wrote:

>I have a PV-HS2000. Recently I'm getting a lot of disconnects ("no
>video signal detected" flickers on the screen), then it reconnects.
>It's getting more & more constant and is really annoying. There
>is also a "hiss" coming from the Replay unit. Cable TV works fine
>when I don't use Replay. Any ideas on what's going on?

Post something once. Notice that someone answered your other post.
Anonymous
January 18, 2005 2:07:23 PM

Archived from groups: alt.video.ptv.replaytv (More info?)

jeanieh, very common problem. The hard drive is failing to deliver data on
time. Replacing the hard drive will fix it. I offer 120 and 160 hour ready
to install hard drive for replays. Guaranteed to fix the problem
www.replaytvparts.com

Mike

"jeanieh" <jeanieh@covad-dot-net.no-spam.invalid> wrote in message
news:nemdndlNz-MuVHHcRVn_vQ@giganews.com...
>I have a PV-HS2000. Recently I'm getting a lot of disconnects ("no
> video signal detected" flickers on the screen), then it reconnects.
> It's getting more & more constant and is really annoying. There
> is also a "hiss" coming from the Replay unit. Cable TV works fine
> when I don't use Replay. Any ideas on what's going on?
>
!