P5W DH Deluxe LED flashes but nothing boots?

Hi, my P5W DH Deluxe wont boot. Nothing at all works whatsoever. I havent taken out everything, ive switched ram, ive tried no ram, removed the battery.

My friend told me to short the PSU On its own connected to a fan and it worked. So does this mean my mobo is blown?

The PSU is a 430W antec and my setup is

E6600 3.5GHz, Nvidia GT220, 2x 300GB Rators in Raid 0


I cant work out if its the motherboard or its the PSU. Ive had this setup running atleast since july....

I did have a problem yesterday, same problem. I took the memory out, put it back in and it worked.
2
answers
Last reply
More about deluxe flashes boots
  1. p3ndldqny2 said:
    Hi, my P5W DH Deluxe wont boot. Nothing at all works whatsoever. I havent taken out everything, ive switched ram, ive tried no ram, removed the battery.

    My friend told me to short the PSU On its own connected to a fan and it worked. So does this mean my mobo is blown?

    The PSU is a 430W antec and my setup is

    E6600 3.5GHz, Nvidia GT220, 2x 300GB Rators in Raid 0


    I cant work out if its the motherboard or its the PSU. Ive had this setup running atleast since july....

    I did have a problem yesterday, same problem. I took the memory out, put it back in and it worked.


    Got it working,ure how why i just left it for ages. Making me wonder if its thermal? Everything seems ok though..... slightly worrying! Maybe get a spare mobo online!
  2. cover the basics:

    clean the ram/pcie slots
    reset the cmos
    make sure the cpu hsf is attached correctly (pull on it pretty hard - if it falls off your doing it wrong)
    remove anything un-necessary

    etc

    All my old ASUS boards all got replaced because of cold-start issues...
Ask a new question

Read More

Asus LED Monitor Motherboards