No sound issue with XP and SoundMAX

Archived from groups: microsoft.public.windowsxp.configuration_manage (More info?)

Hello,

I have recently installed Windows XP on my brand new system (ASUS P4P8X SE).
In Device Manager, I successfully configured the SoundMAX integrated digital
audio device and it tells me NO CONFLICT ...

But I have no sound coming out of my speakers. I have uninstalled the
device, re-installed it, I even upgraded to XP SP 2 and no luck.

Has anyone heard of any issue like this one ?

Thanks for your help !

Mr. Vern.
2 answers Last reply
More about sound issue soundmax
  1. Archived from groups: microsoft.public.windowsxp.configuration_manage (More info?)

    "Chris Vernier" <chrisvernier@yahoo.com> wrote in message
    news:%23STndG2xEHA.4060@TK2MSFTNGP10.phx.gbl...
    > Hello,
    >
    > I have recently installed Windows XP on my brand new system (ASUS P4P8X
    SE).
    > In Device Manager, I successfully configured the SoundMAX integrated
    digital
    > audio device and it tells me NO CONFLICT ...
    >
    > But I have no sound coming out of my speakers. I have uninstalled the
    > device, re-installed it, I even upgraded to XP SP 2 and no luck.
    >
    > Has anyone heard of any issue like this one ?
    >
    > Thanks for your help !
    >
    > Mr. Vern.

    Did you install the stuff for it that came on the CD that
    was packaged with your MB? I have a ASUS PC-DL with the
    same hardware that works fine...

    >
    >
    >
  2. Archived from groups: microsoft.public.windowsxp.configuration_manage (More info?)

    Have you opened the Soundmax Control Panel to make sure everything is "on"
    and volume turned up?

    --
    Peter.
    Toronto, Canada.
    XP Home SP2.
    P4 Dual HT @ 3.0ghz, 160gb HD, 1.0gb DDR.
    "Chris Vernier" <chrisvernier@yahoo.com> wrote in message
    news:%23STndG2xEHA.4060@TK2MSFTNGP10.phx.gbl...
    > Hello,
    >
    > I have recently installed Windows XP on my brand new system (ASUS P4P8X
    > SE). In Device Manager, I successfully configured the SoundMAX integrated
    > digital audio device and it tells me NO CONFLICT ...
    >
    > But I have no sound coming out of my speakers. I have uninstalled the
    > device, re-installed it, I even upgraded to XP SP 2 and no luck.
    >
    > Has anyone heard of any issue like this one ?
    >
    > Thanks for your help !
    >
    > Mr. Vern.
    >
    >
    >
Ask a new question

Read More

Configuration Devices Windows XP