Sign in with
Sign up | Sign in
Your question

Hope u can help,new W7 build

Tags:
Last response: in Windows 7
Share
December 22, 2009 12:46:42 AM

i'll start off with specs
asus m4a79t deluxe
8G kingston hyper x ddr 3 1600 set to specs
2-4870's in xfire
2 150G velociraptors raid 0
phenom AM 3 965
zalman cnps 9900 led
1010 w FSP psu
XFI platinum fatality(latest W 7 drivers)
antec 1200 case
W7 pro 64

i am a bf1942 player,after about 10 mins of playin(online),i get severe stuttering,if If i quit and come back in,same thing.

latest bios.
tryed onboard sound
disabled 1 vid card
4 diff catalyst drivers
run as admin and tried in xp service pack 1,2 &3
plays cod WAW fine.
reinstalled game 3 times.
all latest drivers

hope thats all u need for any ideas

TY

More about : hope build

a c 215 $ Windows 7
December 22, 2009 12:52:09 AM

Download HWMonitor from CPUID. This one screams "heat problem" to me...
m
0
l
December 22, 2009 2:29:35 AM

The_Prophecy said:
Download HWMonitor from CPUID. This one screams "heat problem" to me...


are u serious?coolest rig i've had.just ran HW monitor,hottest,GPU 57'C,CPU 46'C under load!1942 and COD WAW.
difference between idle and load(gaming )is 10'C

just played 2 maps and no stuttering.maybe its just settling in ..lol
m
0
l
Related resources
a c 215 $ Windows 7
December 22, 2009 4:32:26 AM

On one hand.... i'm glad to hear it's not overheating. On the other, that doesn't explain the problem (if of course, it still exists).

If the stuttering starts again, post back and I'll see what else I can come up with.
m
0
l
December 22, 2009 9:50:22 AM

shall do! and TY
m
0
l
December 22, 2009 11:26:23 AM

Nope,still there!

ran the resource and performance monitor.

Error

Symptom: Device is not present, not working properly, or does not have all of its drivers installed.
Cause: A device has a configuration problem that prevents it from working properly.
Details: The device, SRTSPX, is reporting "tv_ConfigMgrErr24". This device will not be available until the issue is resolved. The Plug and Play ID for this device is ROOT\LEGACY_SRTSPX\0000.
Resolution: 1. Verify the correct driver is installed.
2. Try updating the drivers using Windows Update.
3. Check with the manufacturer for an updated driver.
4. Attempt to uninstall and then reinstall the device using Device Manager.
Related: Explanation of Error Codes Generated by Device Manager
Manage Devices in Windows

only error there
m
0
l
December 23, 2009 7:28:09 PM

Bump!
m
0
l
December 25, 2009 6:36:25 PM

this is unlikely but I had a similar problem that was fixed by changing the memory. Unless it was an 8gb kit then they sometimes do not work with 4 modules. (I assume you are using 4) Try this memtest.
http://www.memtest.org/
m
0
l
January 1, 2010 11:30:38 PM

OK,I have traced it to x-fire chat,with it off,i have no stutter at all....weird ..tried uninstalling,reinstalling etc..no change.
m
0
l
!