Sign in with
Sign up | Sign in
Your question

Motherboard isn't working

Last response: in Motherboards
Share
October 17, 2010 1:25:16 AM

Earlier today I was using my computer when it turned off. When I turn it back on the fans and hard drive sound like they want to boot but they just sit idle after a few seconds. I removed the CMOS battery and put it back in, but it didn't help. I reseated both the memory and cpu and that didn't help either. I tried a different power supply and it does the same as the one in the computer

More about : motherboard working

October 17, 2010 5:41:03 PM

I did that and now when I power it on the cpu and video card fans blow at 100%
m
0
l
Related resources
October 17, 2010 6:10:23 PM

does the led light on the motherboard light up?
m
0
l
a b V Motherboard
October 18, 2010 2:39:12 PM

Can you list all your specs?

And does it do any beeps or noises when you try to reboot?
m
0
l
October 18, 2010 8:12:05 PM

There are no beeps.
Asus M2N-E SLI
AMD Athlon x2 3800
Xfx 5770
corsair 1 gb ddr2 800
xigmatek dark knight
m
0
l
a b V Motherboard
October 18, 2010 9:01:55 PM

All right so the fans turn on - and stay on? or do they turn off after a while?

m
0
l
a b V Motherboard
October 20, 2010 9:50:57 PM

Is the CPU the 85W or 65W version?

Also did you make sure the 4-pin ATX 12V Power connector is connected properly on the board?
m
0
l
October 20, 2010 9:58:11 PM

Im not sure about the cpu but I think it is 65W. The 4 pin connector is in there properly.
m
0
l
!