Pc is working but no output to monitor.

O.K., My pc is working, I can hear audio, my skype rings and I get the start up chime etc. problem is no graphics. Not even o POST screen. Monitor is good.
pc is advent dhe 1000. have had some issues with psu but cant find a replacement as not standard. spec is as follows:

Intel Pentium 4 630 Prescott (3.00 Ghz)
Motherboard Intel D915POM
Memory 1GB DDR PC3200 RAM (2x 512 MB)
Hard Drive 250GB WD2500JD Western Digital 7200RPM SATA
CD Drive Lite-On SOHW-1673S DVD-RW
Video Card nVIDIA GeForce 6600 (128MB) PCI-Express
TV Card AverMedia analogue twin TV-tuner
Sound Card Realtek High Definition Audio (Azalia)
Modem SmartLink 56K V.92 PCI modem
Network Card Intel PRO/100 VE
Intel Pro 2200BG wireless LAN

was working earlier, playing music on wmp when it froze, rebooted and this now happens.

Any help would be grateful as I am living in Budapest and rely on my PC to get TV from England.
4 answers Last reply
More about working output monitor
  1. oh, forgot to add.... first time post so not sure if i did it right or in the right place, sorry
  2. Have you used the on screen menu on the monitor to select the appropriate input ?
  3. Hi Jack N,

    yeah, using a LCD TV with both HD and VGA and same on both, nothing!
  4. okay first, change power supply , if not working then change Memory, if not working change GPU if still not working just throw the computer out...

    check out the motherboard and that it hasnt popped anything
Ask a new question

Read More

Nvidia Monitors Graphics