Sign in with
Sign up | Sign in
Your question

ASUS P6T Deluxe v2 build no post video strage power up & down

Last response: in Systems
Share
March 15, 2010 2:18:39 PM

I am currently building a P6T Deluxe v2 system

Using:

P6T Deluxe v2
i7 920
Nvidia ASUS DK 9800 GTX+ 2.0
Also tried an Nvidia 7800 GTX 1.0
Corsair 850watt modular PSU
6GB TR3X6G1600C8D CORSAIR RAM 3X2GB

i am not a beginner at building my own systems. i have never had this problem before.

Problem:

i know the video cards work and they still do in my old P4 system.

with the video card (blue PCIE) all ram (orange slots) and CPU plugged in and speaker only.

board mounted correctly and also not mounted, same thing happens.

when i power the board on using the onboard power switch, board powers on fans power up no RAM light, for about 2-3 seconds and them powers down for 2 seconds then powers its self back on again and stays powered on until i hold the power button to shut it down.

video card: ASUS DK 9800 GTX+ has green light and fan powers on and off with the motherboard.

there is no post beep or video, non of the heat sinks on the board get even worm. CPU finger heat test very slowly gets worm but not hot. did not leave the heat sink off long enough to find out. have done the single ram test. and no ram installed test. still no post. cleared CMOS still no beep and changed CMOS battery.

i did not do a USB and keyboard power test.

I am hoping it is just the motherboard to blame.

March 15, 2010 7:19:33 PM

Just noticed that the motherboard is a v1 that has been put in a v2 box. its being returned anyway.

!