Sign in with
Sign up | Sign in
Your question

No Display after Changing Motherboard

Last response: in Systems
Share
March 27, 2010 6:30:21 AM

The audio on my motherboard stopped working, so I got a new one (the same model) from the manufacturer and I put it in today. However, after building it I cannot get any display. I went through the steps in the stickied thread, but nothing worked. Right now it is outside of the case on cardboard, but it still doesn't work. I don't have a case speaker so I'm not sure if there are any beeps. Tomorrow I'll go to the store and buy one.

Asus M4a79xtd evo motherboard
AMD Phenom II x4 955
HIS H489FN1GH Radeon HD 4890
Antec 300 Illusion
Antec EarthWatts EA650 650W
G.SKILL Ripjaws Series 4GB (2 x 2GB) 240-Pin DDR3 SDRAM DDR3 1333
March 27, 2010 6:59:14 AM

What about the on board video?
March 27, 2010 7:05:14 AM

there is no onboard video
Related resources
a b B Homebuilt system
a b V Motherboard
March 27, 2010 2:50:49 PM

Well, there are a lot of things it could be. Getting that speaker is must, at least you might get a code to let you know what the error is. But it really is starting to sound like you need to send this one back too if you have indeed gone through all the steps carefully.
March 27, 2010 7:08:41 PM

I picked up the speaker today. It just keeps beeping without any pauses. They are all short beeps. There's nothing in the manual about this. I tried removing the memory, and then it has one long beep and two short beeps, which the manual states is the code for no memory.
!