Sign in with
Sign up | Sign in
Your question

When i insert my graphics card my computer starts up but no display

Last response: in Graphics & Displays
Share
March 12, 2010 7:41:28 PM

Hello,
i have a geforce 7600 gs 8x apg everytime i put it in the computer boots up but screen stays blank weather the moniter is pluged into the motherboard onboard video or the video card, but the moniter works fine in the onboard video when the card is removed please help
a b U Graphics card
March 12, 2010 8:39:34 PM

That is odd. The only advise I can give you is to go into the bios when the card isn't inserted and change the settings there.

It might have a setting stating to use pci over on board or something like that. Change it to use the agp over pci or on board.

I hope that helps.
March 12, 2010 9:15:30 PM

thanks ill try tommorrow and get back to u
Related resources
a b Î Nvidia
a c 106 U Graphics card
March 12, 2010 9:36:56 PM

Did you have this card working previously or did you just get it? What kind of PSU and motherboard do you have?
March 12, 2010 9:48:40 PM

megamanx00 said:
Did you have this card working previously or did you just get it? What kind of PSU and motherboard do you have?


350w psu
foxconn motherboard cant find model number
the driver is out of a friends computer he upgraded and passed it on to me, so it was working
March 12, 2010 9:49:48 PM

when i said driver i meant graphics card

thanks
March 12, 2010 9:54:01 PM

are you sure your mobo supports agp 8x? some are only 2x, or 4x.
March 12, 2010 10:05:34 PM

DiscoDuck said:
are you sure your mobo supports agp 8x? some are only 2x, or 4x.

the motherboard is also out of his computer he said they worked together
March 12, 2010 10:27:51 PM

begining to think my mates an idiot just put my ati 9200se in and the computer has fired up fine, installing the software now, think i will put the geforce away till i up grade

thanks everybody
!