Sign in with
Sign up | Sign in
Your question

New build flashing BSOD

Tags:
  • New Build
  • Systems
Last response: in Systems
Share
April 2, 2010 9:25:18 PM

I recently built a new computer:
i5 750 2.66ghz
Hyper 212 plus
Gigabyte p55a-UD4P
CORSAIR CMPSU-750TX 750W
G.SKILL ECO Series 4GB (2 x 2GB) 240-Pin DDR3 SDRAM DDR3 1600
Antec 902
8800GT (waiting to receive new card 5850)
WD 640 gb 7200rpm + 320 gb

I have my 2 old HD from my old system one have 7 an the other xp.
When i boot on my win 7 when the windows 7 logo is forming on the screen a bsod flashes and my computer restart.
When i try on my XP evrything goes fine up to the login screen but when i reach it my mouse doesnt work anymore and i cant login.
Ive checked the ram in the bios if they were ok since its a 1.35 volt set but evrything is at what its suposed to be.
I could really use some help



More about : build flashing bsod

April 2, 2010 11:02:04 PM

I would recommend to back up the info on a HDD and format it and install Windows 7 clean, its getting confused with old drivers on that HDD from your other build.
m
0
l
April 2, 2010 11:03:41 PM

You also might want to look into flashing your bio if its F3 ( F3 ) I had a lot of problems with that bios
m
0
l
April 2, 2010 11:12:46 PM

If I am understanding you correctly, you have a HD from an older system which contains all the drivers from your old system and you are trying t have it boot a new system w/ new hardware ? Kinda like taking the front door key from your old apartment and trying to use it to open the door at your new apartment .

You system is trying to find hardware that is not there and load drivers for hardware that is not there....meanwhile nothing is telling the new hardware what to do. Wipe the HD's OS partition clean and start anew.
m
0
l
!