Closed Solved

Dp55kg Help

Hello,
ok here is my problem but first here is the system I build

Termaltake Armor + full case
DP55KG extreme mobo
Nevidia 7800 gt
8gb Ram 4 x 2gb Gskillz Ram with heatsink
250gb WD HD
600W coller max PSU
i5-650 dual core

ok so I just put this rig together and when I pluged in the 24 pin connector and the 8 pin also and I do have the Ram in the correct slot only one stick btw since I don't have a DVD writer yet I just cloned the HD from a existing OS that is W7 64 so I plug in the Sata cable and molex and the system beggins to post into windows for about 3 seconds then gets a error on the motherboard of E7 everytime it trys to post that code appears and I also tryed updating the Bio's to the newest version that didnt help either.

Does anyone know how to fix this or is there a solution or is this a defective DP55KG motherboard???
5 answers Last reply Best Answer
More about dp55kg help
  1. You took a HD out of another PC that had Windows 7 installed and put it in this computer? No format / reinstall of Windows...?

    The computer posts, starts to boot from the HD (loading Windows), and then fails?
  2. i hav 1 question sir

    Does Intel dp55kg Mother board support intel Core i7-950 processor ?

    Please Replay me
  3. Best answer
    i hav 1 question sir

    Does Intel dp55kg Mother board support intel Core i7-950 processor ?

    Please Replay me
  4. Best answer selected by Krypton80.
  5. This topic has been closed by Nikorr
Ask a new question

Read More

Chipsets RAM Motherboards