Sign in with
Sign up | Sign in
Your question

Toshiba Satellite Sound Driver

Last response: in Windows XP
Share
December 16, 2012 7:03:12 AM

Hello,
I recently installed a new hard drive on my Toshiba Satellite L655-S5150 (with Windows XP) and I have been working on installing all of the necessary drivers but I can not get the audio driver to install. When I try, it says "media device not found". When I search for installed hardware, the audio comes up with a yellow exclamation point next to it. I don't know what that means. Thanks!
a b \ Driver
December 16, 2012 12:07:22 PM

offspring2 said:
Hello,
I recently installed a new hard drive on my Toshiba Satellite L655-S5150 (with Windows XP) and I have been working on installing all of the necessary drivers but I can not get the audio driver to install. When I try, it says "media device not found". When I search for installed hardware, the audio comes up with a yellow exclamation point next to it. I don't know what that means. Thanks!

Make sure Windows Audio Service is set to Automatic & Started. (Run services.msc) Scroll down to Windows Audio Double click, start the service. And it should be set to "Automatic"
m
0
l
December 17, 2012 1:55:06 AM

This was the first suggestion I've seen pretty much everywhere I researched. I tried it and it was already started and already set to automatic.
m
0
l
Related resources
a b \ Driver
December 18, 2012 5:47:04 AM

offspring2 said:
This was the first suggestion I've seen pretty much everywhere I researched. I tried it and it was already started and already set to automatic.

Should have said so, & I wouldn't have wasted time responding !
m
0
l
December 18, 2012 6:43:31 PM

ok thanks for the kind and helpful words
m
0
l
a b \ Driver
December 20, 2012 3:58:28 PM

offspring2 said:
ok thanks for the kind and helpful words

there surely will be no more !
m
0
l
!