5850 Catalyst 10.3 Problem

Ok guys and gals, I'm at an end, and my google-fu seems to be off today. Last week sometime I updated to try out the 10.3a beta drivers. It worked fine, and I didn't think much of it. I was busy at work this week, so the only time I fired up the desktop was to watch a video on the bigscreen lcd. When I did so, it had a portion of the screen all along the edges that had no picture. Black bars like it was not scaling properly. This wasn't a movie, just a video so I ignored it. So I fire it up this morning on my LG lcd, same story, about 3/4 inch all along the edge. I can't fix it. I've uninstalled and reinstalled 10.2 all the way to the new 10.3 drivers and messed with all the settings I normally would. I feel like its probably something small/stupid I'm missing, but I can't breakthrough! Anybody got any ideas or know why this is happening? System specs are in my profile. Sorry about the crappy pictures:)
http://imgur.com/iNjov.jpg
http://imgur.com/lchPL.jpg
4 answers Last reply
More about 5850 catalyst problem
  1. Could you give specs on all the monitors involved (Resolution, connection type).
  2. Oh yeah, duh, sorry. On the run, I'll type more later, but its an LG, 23" 1920x180 with hdmi.
  3. Ok, It's an LG W2361VG-PF. I also have an old Acer 19" hooked up with the DVI, but I unplugged it trying to get the LG to work. Bigscreen was plugged in to the same hdmi port. When I roll back the drivers, the opposite happens, a small part of the screen is cut off because the picture is too large. Any ideas?

    Here are sys specs from my profile:
    Core i7 920 @ 3.5
    Intel DX58SO MB
    XFX Radeon 5850 1GB
    6GB DDR3 OCZ Gold 1600mHz
    Scythe Mugen 2 CPU Heatsink
    Antec 900 Case
    Corsair TX750 PSU
  4. Well, it was simple, just had to get around to doing it:) Uninstalled catalyst, used driver sweeper, then reinstalled 10.3. Just in case anyone else has the same problem.
Ask a new question

Read More

Radeon Catalyst Graphics