Closed

ATI Radeon hd 5450 is a 1GB DDR3 problems

Hello,

I just bought a ATI Radeon hd 5450 graphics card and it won't even show video on startup. I tried it on a different computer, works fine. I tried different graphics cards in the pc and they all work.

The motherboard is a Dual core one as is the other one i tried it on.

The ATI Radeon hd 5450 is a 1GB DDR3 one.

How do i fix it or at least a place to start looking ????

Please help. :sweat: :sweat: :sweat:
7 answers Last reply
More about radeon 5450 ddr3 problems
  1. It could be a conflict between your card and motherboard.
    What is exactly your mobo? brand? model?
  2. does the 5450 have a power connector? (molex 4pin) maybe you just forgot to plug it
  3. demonnn said:
    does the 5450 have a power connector? (molex 4pin) maybe you just forgot to plug it


    its the lowend the 5000 series and does not have a power connector
  4. demonnn said:
    does the 5450 have a power connector? (molex 4pin) maybe you just forgot to plug it


    I apologize for not posting replies, but the issue has been resolved by other means. Thank you for your help anyway.

    The MOBO's PSU was not good enough to run the graphics card.
  5. Okay, good to hear that... :)
  6. Dear Wutan,

    I am facing the same problem. Would you please tell me which measure had helped you in solving the problem ?
  7. eeeboy said:
    Dear Wutan,

    I am facing the same problem. Would you please tell me which measure had helped you in solving the problem ?



    Anonymous said:
    The MOBO's PSU was not good enough to run the graphics card.

    :heink:
Ask a new question

Read More

Graphics Cards Radeon HD ATI Graphics