Sign in with
Sign up | Sign in
Your question
Closed

Windows 7 HD Audio front jack problem

Last response: in Windows 7
Share
October 28, 2011 6:04:38 AM

Hi i recently installed a GTX 560 and i was updating the drivers for it and i think it messed up my hd audio drivers some how.

my front jack was working before i changed my vid card but now all of a sudden my front jack for mic and headset isnt working anymore. I tried installing the newest driver from october 2011 but no dice.

i have a:
Asus P6T Mobo
Gigabyte GTX 560 OC
Windows 7

if someone can help me I will love you so much! Thank You!

Best solution

a b \ Driver
a b $ Windows 7
October 28, 2011 7:38:47 AM

jchan59 said:
Hi i recently installed a GTX 560 and i was updating the drivers for it and i think it messed up my hd audio drivers some how.

my front jack was working before i changed my vid card but now all of a sudden my front jack for mic and headset isnt working anymore. I tried installing the newest driver from october 2011 but no dice.

i have a:
Asus P6T Mobo
Gigabyte GTX 560 OC
Windows 7

if someone can help me I will love you so much! Thank You!



Try roll back audio driver in device manager (Properties)
Share
October 28, 2011 7:56:28 AM

actually i just figured it out in the asus sound manager, apparently clicking DISABLE front jack detection makes it work....weird. i tried to roll back before but it didnt let for some reason either, o well i solved it, thanks!
Score
0
Related resources
October 28, 2011 7:56:48 AM

Best answer selected by jchan59.
Score
0
a b \ Driver
a c 395 $ Windows 7
October 28, 2011 8:32:02 AM

This topic has been closed by Area51reopened
Score
0
!