Sign in with
Sign up | Sign in
Your question

No Display

Last response: in Graphics & Displays
Share
May 12, 2010 3:05:17 AM

Today I decide to rework my wire management. After getting everything hooked back up my monitor has no picture. Im using a Sapphire 4850. Unfortunly I don't have another card to test. I did try a old moniter and no display on that either. the pc seems to boot up, card fan comes on but monitor just goes to power saving mode. Any ides would be much appreciated.

More about : display

May 12, 2010 3:08:53 AM

Well, since we know it was working before, I'd suggest triple checking all you connections or even taking it apart and reassembling it first, just to make sure everything is in place and snug.
m
0
l
May 12, 2010 3:41:47 AM

Thank you for your response. I brokedown the pc again and checked all connections still no joy. Im gonna let sit overnight. Any other troubleshooting steps anyone can suggestions?
m
0
l
Related resources
May 12, 2010 3:46:32 AM

Do you have a motherboard/case speaker? Any beeps?
m
0
l
May 12, 2010 4:12:58 AM

Yes do have a motherboard speaker. Just have the initial beep to indicate startup. My motherboard: Asus M4A79XTD EVO. Have tried the HDMI, DVI and VGA outputs on the card no luck. Did find a old Ati 1300 card, tried that one no luck either. Which makes me think the motherboard has a issue but not getting any problem beeps at start-up.
m
0
l
May 12, 2010 12:56:01 PM

Well, you probably have tried most of this stuff, but still worth a look, particularly near the bottom (but run through the who thing to be safe):

http://www.tomshardware.co.uk/forum/261145-13-perform-s...

The other possibility is that the MB or something got statically damaged during the work.
m
0
l
!