Solved

Ati CCC question

hey guys i had first card on my mobo 4870 than i upgraded to 5850 but current GPU values stay always on 500 it was for 4870 and it is for 5850
i have seen that thing working fine for others but not for me..
so what the f... is going on...?

Thanks

Specs: Mobo http://www.biostar-usa.com/app/en-us/mb/introduction.php?S_ID=377
GPU: XFX 5850 1GB
CPU: phenom II 940 @ 3.417
Ram: 8GB [4x2GB] 800
Antec 650W

http://img227.imageshack.us/img227/4711/screenser.jpg

Uploaded with ImageShack.us
7 answers Last reply Best Answer
More about question
  1. Best answer
    Load up a game and then look at the clocks.
  2. The card down clocks in a desk top environment. When you play a game it ramps up the clocks to full speed.

    Mactronix
  3. Did you sweep drivers before installing CCC? It seems to me your card is using the 4870 drivers since your overclock limits is way too low and the clock speed is messed up.
  4. yes.. i even got new windows and new drivers so that's why i was little worried
  5. mactronix said:
    The card down clocks in a desk top environment. When you play a game it ramps up the clocks to full speed.

    Mactronix


    Anonymous said:
    Load up a game and then look at the clocks.



    both good answers.. both get best answer.. but i can choose just one...
  6. thanks guys for help i feel like noob now.. ;]
    yes it works as i overclocked
  7. Best answer selected by _orbital_.
Ask a new question

Read More

Graphics Cards GPUs ATI Graphics