Low performance?

Hello, I'm running on Intel(R)Core(TM)2 Duo CPU T7250@2.00GHz 2.00Ghz
1024MB RAM
NVDIA GeForce 8400M GS
Windows 7

I play Heroes V and the games keep on lagginG, I wonder why... Sometimes it goes smooth... And if i do alt tab to windows, and alt tab back to the game it goes smooth again for a while, and starts to lag... Anyone?
8 answers Last reply
More about performance
  1. Is your video card overheating? What are your temps?
  2. No, I dont think so, I've tried playing from the 1st time I turn it on...
    And I dont know how to see my temps...
  3. Hmm? Internet seems fine, I played offline, Heroes V, a 2005 Ubisoft games...
    Well, how was I supposed to say.. It's not lagging actually, it's more like... Rrr... Slow motion?
  4. markprice4prez said:
    Is your video card overheating? What are your temps?

    No, I dont think so, I've tried playing from the 1st time I turn it on...
    And I dont know how to see my temps...
  5. Quote:
    What kind of internet connection do you have? Have you tested your connection lately?



    Hmm? Internet seems fine, I played offline, Heroes V, a 2005 Ubisoft games...
    Well, how was I supposed to say.. It's not lagging actually, it's more like... Rrr... Slow motion?
  6. Is there a program that runs in the background when you play games that you do not know about? Like an anti-virus software or automatic update program? Download a program called Speedfan and check your temps. Anything over 50c is bad.
  7. markprice4prez said:
    Is there a program that runs in the background when you play games that you do not know about? Like an anti-virus software or automatic update program? Download a program called Speedfan and check your temps. Anything over 50c is bad.


    I use ESET Smart for antivirus...
    GPU: 69C
    Core 0: 59C
    Core 1: 59C

    I wonder... I just turn it on... I'm Using HP DV2500 (2608tx)
    And already use a cooling pad...
    AnythinG I can do to to make the temps low?
  8. Quote:
    Those are you idle temps??? :o

    That would mean your load temps are much higher.

    It is a laptop though. I would contact the manufacturer and inquire about what the acceptable temp range is for your cpu.


    My GoD!!!Yes it was my idle temp... And now after turning on Winamp and Mozilla it was 80-85 all three...

    I bought it from my friend, the laptop itself was 3 years old manufactured...

    Noticed 1 thing, there's no fan and voltage when i'm viewing analyze... y is dat?
Ask a new question

Read More

Nvidia Performance Graphics