Sign in with
Sign up | Sign in
Your question
Solved

Linksys web interface broken

Last response: in Networking
Share
March 22, 2010 10:51:28 PM

I updated my router's firmware today, and after updating, the Linksys web interface is broken. There's a ton of buttons and text missing, and it's all screwed up. I think it was a bad flash, but every time I try to reflash it it time's out and can't connect to the router. (I still have perfect internet connection though)

I have a WRT54G v2.2, if it matters. I'm begging for some help here...

Best solution

March 22, 2010 11:13:58 PM

Try returning it to factory defaults by holding the reset button for 30 secs (while powered on, of course) and release.
Share
March 22, 2010 11:23:14 PM

Yes, I've tried that a few times. I, however, have found the problem. Avast was blocking my outgoing signal to the router, preventing my TFTP upload for the firmware. Disabling Avast allowed me to fix the problem. Thanks for the answer, though.
m
0
l
Related resources
March 22, 2010 11:23:21 PM

Best answer selected by HeroicHero.
m
0
l
September 6, 2012 6:32:04 PM

HeroicHero said:
Yes, I've tried that a few times. I, however, have found the problem. Avast was blocking my outgoing signal to the router, preventing my TFTP upload for the firmware. Disabling Avast allowed me to fix the problem. Thanks for the answer, though.

Make sure you guys turn off whatever antivirus you have. You are my Hero !!!

You are my hero!! Forticlient was doing it in my case.
m
0
l
!