Sign in with
Sign up | Sign in
Your question
Solved

Phenom II x4 940 @ 3.417 + 5850

Last response: in Graphics & Displays
Share
June 25, 2010 2:16:28 AM

running gta 4 only at 30 fps not above of that.. WTF????
i have seen with lower systems running at 50 and up...
i have all the latest drivers so.. why i am so slow?

More about : phenom 940 417 5850

June 25, 2010 2:27:38 AM

Whats your screen resolution?
m
0
l
June 25, 2010 2:35:48 AM

1920x1080 and 1620x1050
2 screens but for gaming using just one
m
0
l
Related resources
June 25, 2010 2:44:38 AM

i guess here people are just smart about which is faster... but when it comes to problem.. everyone is not too talky anymore.. right!!!
m
0
l
June 25, 2010 2:57:14 AM

talky? lol

Anyways have you set all your settings in CCC to performance? Did you remove all the leftover old driver files with driver sweeper prior to installing the new ones?
m
0
l
June 25, 2010 3:08:15 AM

_orbital_ said:
i guess here people are just smart about which is faster... but when it comes to problem.. everyone is not too talky anymore.. right!!!

But you have an almighty [:mousemonkey:1] 5850! How can you be having problems, aren't they supposed to be the best thing since sliced bread? :sarcastic: 
m
0
l

Best solution

June 25, 2010 3:37:37 AM

That vid is from someone using a CPU that is two tiers above the OP's which might be why it runs better, I thought it still looked a bit jerky in places though.
Share
June 25, 2010 11:18:21 AM

yes i removed all old drivers with driver sweeper..
here is the screens my CPU and GPU..



m
0
l
July 5, 2010 2:14:03 AM

Best answer selected by _orbital_.
m
0
l
!