Sign in with
Sign up | Sign in
Your question

Problem with CD-Rom Drive...

Last response: in Windows XP
Share
May 27, 2005 10:45:19 AM

Archived from groups: microsoft.public.windowsxp.configuration_manage (More info?)

I have a strange problem going on with one of my XP Pro machines (running
service pack 2). I can put a CD into the drive and it will read it just fine.
But when I put a blank CD in, it doesn’t seem to see it as a CD-R. Normally
you would be able to right click on something and hit send to and you would
see the CDRom in the list, but it is no longer there. I have bought and
installed a new CD-RW (Dynex DX-CDR100) and I am still having the same
problem. Does anyone have any idea what this could be? I would really
appreciate any help I can get.

More about : problem rom drive

Anonymous
May 27, 2005 11:56:04 PM

Archived from groups: microsoft.public.windowsxp.configuration_manage (More info?)

Calvin, go to Control Panel>AdminTools>Services>IMAPI CD Burning COM
Service is Started.
"Calvin" <Calvin@discussions.microsoft.com> wrote in message
news:F7F27DF3-2075-4D65-90E0-BEE383F226A5@microsoft.com...
>I have a strange problem going on with one of my XP Pro machines (running
> service pack 2). I can put a CD into the drive and it will read it just
> fine.
> But when I put a blank CD in, it doesn't seem to see it as a CD-R.
> Normally
> you would be able to right click on something and hit send to and you
> would
> see the CDRom in the list, but it is no longer there. I have bought and
> installed a new CD-RW (Dynex DX-CDR100) and I am still having the same
> problem. Does anyone have any idea what this could be? I would really
> appreciate any help I can get.
!