Sign in with
Sign up | Sign in
Your question
Solved

Stupid question ???

Last response: in Graphics & Displays
Share
August 2, 2010 1:23:12 AM

this is a stupid question.. and im not even sure if this would be the right place to post this.. but how do you embed a you tube video in one of toms hardware forums.. im copying the embed code and pasting it in the reply but no videos showing up.. im seeing a bunch of people reply with a youtube video and i cant lie.. im a little jealous.. :p 

More about : stupid question

Best solution

August 2, 2010 1:34:10 AM

If you go to post a reply, not using the quick reply at the bottom of the thread but instead clicking on the "add a reply" button, you can then hit the "view more" button to get a larger list of the options, you will see one of them looks like a piece of film, click that one, it brings up a box you drop the code youtube provided into and it converts it to the proper form to embed.
Share
Related resources
August 2, 2010 1:40:59 AM

hunter315 said:
If you go to post a reply, not using the quick reply at the bottom of the thread but instead clicking on the "add a reply" button, you can then hit the "view more" button to get a larger list of the options, you will see one of them looks like a piece of film, click that one, it brings up a box you drop the code youtube provided into and it converts it to the proper form to embed.



WOOHOO!!! thannnnnkkkk uuuu!!!! :D 
m
0
l
August 2, 2010 1:41:14 AM

Best answer selected by jesman1985.
m
0
l
!