Sign in with
Sign up | Sign in
Your question

#######@yahoo.com

Tags:
  • Homebuilt
  • Windows 7
  • Yahoo
  • Systems
Last response: in Systems
Share
Anonymous
a b B Homebuilt system
a b $ Windows 7
October 3, 2010 1:53:53 AM

my system boots up and goes into windows 7 with no problem
but i get no post beep at all

Moderator edit to mask email address.

More about : yahoo

Anonymous
a b B Homebuilt system
a b $ Windows 7
October 3, 2010 2:19:18 AM

no i have a little speaker attached to the motherboard and was getting a post beep before adding a back up batery
i was installing a apc back up batery
then turned on the computer no post and no vidio then went into the case and tryed a new vidio card no luck put back the old vidio card stated it up no post beep but it went into windows dont no what to do or what is stoping the post beep
m
0
l
Anonymous
a b B Homebuilt system
a b $ Windows 7
October 3, 2010 2:24:22 AM

Quote:
you proberbly havent got a speaker on ur mobo

it`s not very usefull unless u get problems with ur memory or other parts.

no i have a little speaker attached to the motherboard and i had a post beep
i was adding a apc back up batery then i turned on the system but no post beep
i tryed to put in a new vidio card but the same thing so put bacvk the old vidio card and then booted up with no post beep but this time it went into windows7
m
0
l
Related resources
Can't find your answer ? Ask !
Anonymous
a b B Homebuilt system
a b $ Windows 7
October 3, 2010 2:24:55 AM

pny vidio card
m
0
l
Anonymous
a b B Homebuilt system
a b $ Windows 7
October 3, 2010 2:29:16 AM

Quote:
what video cards do u have?

hi did you get what i sent
m
0
l
Anonymous
a b B Homebuilt system
a b $ Windows 7
October 3, 2010 2:30:00 AM

Quote:
nvidia or ati and what model?

nvidia
m
0
l
Anonymous
a b B Homebuilt system
a b $ Windows 7
October 3, 2010 2:31:45 AM

no i have a little speaker attached to the motherboard and i had a post beep
i was adding a apc back up batery then i turned on the system but no post beep
i tryed to put in a new vidio card but the same thing so put bacvk the old vidio card and then booted up with no post beep but this time it went into windows7
m
0
l
Anonymous
a b B Homebuilt system
a b $ Windows 7
October 3, 2010 2:40:51 AM

this is what happend
no i have a little speaker attached to the motherboard and i had a post beep
i was adding a apc back up batery then i turned on the system but no post beep
i tryed to put in a new vidio card but the same thing so put bacvk the old vidio card and then booted up with no post beep but this time it went into windows7
ps it is a 9800gt
m
0
l
Anonymous
a b B Homebuilt system
a b $ Windows 7
October 3, 2010 2:41:52 AM

put back
m
0
l
a b B Homebuilt system
a b $ Windows 7
October 3, 2010 2:58:38 AM

The title of this topic has been edited by Aford10
m
0
l
!