Sign in with
Sign up | Sign in
Your question

Gtx 460 problem [boot ]

Last response: in Graphics & Displays
Share
a b U Graphics card
August 28, 2010 9:10:12 AM

HEy ppl. I got my gtx 460 few days ago, worked very well, until i tried to add another 2 gb ram to my current 4 gb. Then all the problem started win 7 didnt go past the loading scrren just hanged ther, obviously removed the 2 gb ram and kept default setup , but now same problem only that i need to restart everyitme i turn on my pc for ti to work, when its ON , everything works well again !

I hav a Q8400 oc to 3.6 , hyper x cooler, 4 gb ram, gtx 460 zotac, msi p45 board, extreme power duo 650 cooler master..
Everything was just fine before trying that fiflthy ram..

After removing ram i reinstalled win 7 on another disk , same thing, need to restart for it to work..

Where do you think the problem stands ?\can it be the motherboard ?
btw, when pc turns off and after restart, i get this notification- windows recovered from serious error:

Problem signature:
Problem Event Name: BlueScreen
OS Version: 6.1.7600.2.0.0.256.1
Locale ID: 1033

Additional information about the problem:
BCCode: 124
BCP1: 0000000000000000
BCP2: FFFFFA8004F9F038
BCP3: 0000000000000000
BCP4: 0000000000000000
OS Version: 6_1_7600
Service Pack: 0_0
Product: 256_1

Files that help describe the problem:
C:\Windows\Minidump\082810-19203-01.dmp
C:\Users\Elvin B\AppData\Local\Temp\WER-29281-0.sysdata.xml

Read our privacy statement online:
http://go.microsoft.com/fwlink/?linkid=104288&clcid=0x0...

If the online privacy statement is not available, please read our privacy statement offline:
C:\Windows\system32\en-US\erofflps.txt

More about : gtx 460 problem boot

a c 169 U Graphics card
August 28, 2010 9:27:32 AM

Hello
Revert your OC back to stock speeds and see if it helps.
a b U Graphics card
August 28, 2010 9:42:49 AM

Hey Maziar, i already tried that - no change/
Related resources
a c 169 U Graphics card
August 28, 2010 10:03:07 AM

Have you set your RAM's speed,timings,voltage manually in the BIOS ? or they are all set to auto ?
a b U Graphics card
August 28, 2010 10:17:26 AM

Oh !
I found the culprit, it was my bios, had to update it, maybe gtx 460 didint like the bios :D 
Btw Maziar, shoul i set timings manually, mine is on auto -
a c 169 U Graphics card
August 28, 2010 10:21:38 AM

Yes set them manually to what they were before.
a b U Graphics card
August 28, 2010 11:22:18 AM

Yep , thxs -
!