Graphic Card/ PSU

Mboard = ASROCK 775XFire-VSTA
PSU = 550W
RAM = 4GB

Installed ATI HD 5770 XFX RADEON Card, in PCI Express x 16 slot both the CPU and GPU fan turn on and then turn off continually, when the 6pin power cable is connected to the unit. with the 6pin power cable disconnected the CPU and the GPU fan WORK but I get the 8 beep error sound.

The unit works when it is installed in the AGI Express slot (PCI Express x 4) but the GPU fan runs slow and the unit seems to run a little hot.

Please advise.
thanks.
7 answers Last reply
More about graphic card
  1. Sounds like your PSU isn't very good. Is it just an OEM PSU?
  2. NO IT'S NOT AN OEM, CAME WITH AN EMPTY COMPUTER CASE.
    I DID TRY IT WITH ANOTHER AFTER MARKET 450W - GOT THE SAME RESULTS
    THANKS.
  3. If it came with an empty case is just a non-brand PSU. You should buy a decent PSU.
  4. zareh said:
    NO IT'S NOT AN OEM, CAME WITH AN EMPTY COMPUTER CASE.
    I DID TRY IT WITH ANOTHER AFTER MARKET 450W - GOT THE SAME RESULTS
    THANKS.


    Please mention brand(s) along with model number(s)..
  5. When you tried your card with an aftermarket 450W, what brand?
    Can you try it again with another PC with a decent PSU? It could be you got a bad card...
  6. The unit works when it is installed in the AGI Express slot (PCI Express x 4) but the GPU fan runs slow and the unit seems to run a little hot.
    The maximum PSU on my other computers are 250W ( the card reads 450W or more) thanks for your help.
    thanks.
  7. antec earth watts 430
    corsair cx 400
Ask a new question

Read More

Radeon Graphics Cards GPU Fan PCI Express Graphics