Sign in with
Sign up | Sign in
Your question
Closed

GTX 260 Sli Screen Shaking?

Last response: in Graphics & Displays
Share
September 3, 2010 5:57:31 PM

Well just as the question states... In full screen...i get crazy screen tearing and constant shaking from side to side...
Changing to windowed removes it but in the end...usually locks up.

And i cant turnit on without the SLi Bridge as it locks up at boot up. Ive reseated, reinstalled, removed one card, tested each one individually... they both work.
Ive switched them around, just about anything that i can possibly do. And i still get screen shaking in ALL my games.

3dMark Vantage it doesnt happen when i run the benchmark at high, performance or anything. SLI works like it should just
in games it makes my screen shake badly.

Computer Specs are the following

Motherboard : MSI NF750 G55

RAM: 4 GB Corsair XMS3 DDR3 1333MHz

GPU: 2x BFG GTX 260 216---------Nvidia Drivers 258.96

PSU: Antec Earthwatts 650 12 volt rails are +12v1 22Amps / +12v2 22Amps / +12v3 25Amps

CPU: Phenom 2 x4 955 Black Edition @ 3.2Ghz (Stock Clock)

OS: Windows 7 Ultimate 32bit

Thanks in advance...
September 3, 2010 7:27:06 PM

*BUMP*

Anyone? Any suggestions =/?
Score
0
Related resources
a b U Graphics card
September 3, 2010 10:24:30 PM

Alot of people have problems running the 258.96 driver and SLI, have you tried doing a clean install of the drivers or rolling back to an earlier version ?
Score
0
a c 271 U Graphics card
September 3, 2010 10:29:02 PM

David1054 said:
*BUMP*

Anyone? Any suggestions =/?

Yes, don't bump threads. :non: 
Score
0
September 4, 2010 10:54:27 PM

I just installed 2 gtx 460's and had the same problems. I did everything I could uninstalled reinstalled drivers updated bios messed with it for almost 12 hours one day. Then I went out and bought a new sli bridge and the problem was fixed. if nothing else works it's worth a try. just make sure you test each card individually before you do that to ensure both cards are running properly

P.s. I noticed your motherboard is msi I also have msi and from what I've read on the forums a lot of msi sli bridges are bad
Score
0
September 5, 2010 3:58:54 AM

Ha thanks everyone... and yes... in the end it was the SLi bridge...sadly i cant go out and buy one =/ small town....the PC shops suck here =[
Score
0
a c 153 U Graphics card
September 5, 2010 4:25:24 AM

How can you be sure it was the SLI bridge if you didn't replace it?
Score
0
a c 271 U Graphics card
September 24, 2010 8:30:02 PM

This topic has been closed by Mousemonkey
Score
0
!