Sign in with
Sign up | Sign in
Your question
Closed

Please help, pulling my hair out

Last response: in Graphics & Displays
Share
September 4, 2010 10:15:45 AM

hi all just a quickie, ive recently upgraded my psu and graphics card as i wasnt very happy about my blu ray playback and gaming. ive gone from a gtx 260 to a asus engtx 480 with a xfx 750 psu. ive downloaded the latest driver from nvidea everything seemed ok until i tried the blu ray playback. it just freezes sometimes on the title screen of sometimes mid film after 5 mins watching then restarts the computer. im very annoyed as playback was far better before im certain this is a software issue. im running vista sp1 (cracked copy) it wont let me install sp2, asus striker 2 extreme mobo, 4 gb 1333 ddr3 ballistix tracer ram (corsair), q9450 processor, 500 gb western digital hd. i diddnt do a driver sweep and just instaled the new display drivers in. thinking maybe i should get a genuine copy of vista or 7 install that and start from scratch??? built my system about a year ago and have never overclocked anything or updated any drivers ie motherboard drivers for instance, do i need too?? one other thing can i still use my old gtx 260 as a physicx card and if so is it worth it? thanks all, james

More about : pulling hair

a c 171 Î Nvidia
September 4, 2010 10:17:56 AM

stanley1 said:
hi all just a quickie, ive recently upgraded my psu and graphics card as i wasnt very happy about my blu ray playback and gaming. ive gone from a gtx 260 to a asus engtx 480 with a xfx 750 psu. ive downloaded the latest driver from nvidea everything seemed ok until i tried the blu ray playback. it just freezes sometimes on the title screen of sometimes mid film after 5 mins watching then restarts the computer. im very annoyed as playback was far better before im certain this is a software issue. im running vista sp1 (cracked copy) it wont let me install sp2, asus striker 2 extreme mobo, 4 gb 1333 ddr3 ballistix tracer ram (corsair), q9450 processor, 500 gb western digital hd. i diddnt do a driver sweep and just instaled the new display drivers in. thinking maybe i should get a genuine copy of vista or 7 install that and start from scratch??? built my system about a year ago and have never overclocked anything or updated any drivers ie motherboard drivers for instance, do i need too?? one other thing can i still use my old gtx 260 as a physicx card and if so is it worth it? thanks all, james

Sorry can't help you.
!