Sign in with
Sign up | Sign in
Your question

Hi after updating to 10.8CCC ton of AceEventLog errors on both pc.

Last response: in Graphics & Displays
Share
September 13, 2010 10:52:50 PM

Can anyone help me with this issue I have with ACEEventLog in the last week I have 7000 events logged in the event viewer under ACEEventLog and I will copy one to here. Is this a firewall issue or not having to correct admin. rights for this app? I also getting a similar error when I try to send a email to AMD some kind of server error in app when I submit my email maybe certificate issue hell I don't know! Thanks for any info/help!Log Name: ACEEventLog
Source: ACEEventLogSource
Date: 9/6/2010 8:21:07 PM
Event ID: 0
Task Category: None
Level: Information
Keywords: Classic
User: N/A
Computer: SavannahMick-PC
Description:
0000000071: 2010-09-06 20:21:07:395 Exception <Saving Xml Document>: Access to the path 'C:\ProgramData\ATI\ACE\Profiles.xml' is denied.
Exception Called by: ATI.ACE.APM.Server.XmlDocumentSaver::SaverWorker processID:03856 threadID ) domainNameCCC.exe ) assemblyNameAPM.Server, Version=2.0.3867.36565, Culture=neutral, PublicKeyToken=90ba9c70f846762e)
************************************************************************************************************************

Event Xml:
<Event xmlns="http://schemas.microsoft.com/win/2004/08/events/event">
<System>
<Provider Name="ACEEventLogSource" />
<EventID Qualifiers="0">0</EventID>
<Level>4</Level>
<Task>0</Task>
<Keywords>0x80000000000000</Keywords>
<TimeCreated SystemTime="2010-09-07T00:21:07.000000000Z" />
<EventRecordID>8299</EventRecordID>
<Channel>ACEEventLog</Channel>
<Computer>SavannahMick-PC</Computer>
<Security />
</System>
<EventData>
<Data>0000000071: 2010-09-06 20:21:07:395 Exception <Saving Xml Document>: Access to the path 'C:\ProgramData\ATI\ACE\Profiles.xml' is denied.
Exception Called by: ATI.ACE.APM.Server.XmlDocumentSaver::SaverWorker processID:03856 threadID ) domainNameCCC.exe ) assemblyNameAPM.Server, Version=2.0.3867.36565, Culture=neutral, PublicKeyToken=90ba9c70f846762e)
************************************************************************************************************************
</Data>
</EventData>
</Event>
I am getting this on both my computers Ati 4200HD and 5770HD Win7 64bit almost new systems. Any info/help THANKS!
September 14, 2010 2:41:46 AM

If the newest driver isn't working then go with the older one like 10.3 or 10.4, that's the most stable driver for now...
m
0
l
!