Sign in with
Sign up | Sign in
Your question

Catalyst control center wont run

Last response: in Graphics & Displays
Share
September 19, 2010 2:12:36 AM

Hello,
I have updated my ati drivers to latest version and now i can't run catalyst control center. I click on it and nothing happens.I have Ati Radeon HD 4350 graphic card, Amd athlon 64 x2 dual core processor 4400+ 2.31ghz, 2 GB ram and Windows xp sp3. Please help me! Thanks!
September 19, 2010 2:39:42 AM

uninstall the ccc. then install fresh new ccc.
September 19, 2010 5:24:04 AM

No. I tried to reinstall and then install but still won't run the ccc. One way to fix it is to reinstall windows but for better gaming performance and playing 1080p videos i need latest ati hd 4350 drivers, so i don't want to reinstall windows i want to fix it somehow if there are ways to fix it.
Related resources
September 19, 2010 1:34:23 PM

i got the same issue when i reinstalled my Drivers. there are some ways to fixit (just google it) but none of them have worked for me. that includes Driver sweeper, etc. the only option for me at least is reinstall the OS.
September 20, 2010 12:30:36 AM

Thats ok but i will wait a several days, cause maybe someone knows how to fix it. Tnx for trying to help me. :) 
September 20, 2010 12:42:41 AM

Uninstall with add/remove programs
Download and install driversweeper
Run driversweeper in safemode
Check off ATI
Click purge
Restart normal
Install new CCC as Admin
September 20, 2010 1:25:39 AM

Ok. i will try. tnx! :) 
September 20, 2010 1:46:46 AM

I downloaded DriverSweeper 2.1.0 and i install it but can u i explain me a little better how to use this program. Tnx.
September 20, 2010 5:16:34 AM

Really it's quite simple
Check off ATI
Analyse
Clean
you're done.
September 21, 2010 12:07:17 AM

Aleksandar 94s said:
Hello,
I have updated my ati drivers to latest version and now i can't run catalyst control center. I click on it and nothing happens.I have Ati Radeon HD 4350 graphic card, Amd athlon 64 x2 dual core processor 4400+ 2.31ghz, 2 GB ram and Windows xp sp3. Please help me! Thanks!


I had the same problem when I upgraded my 4350 drivers from ATI. I had already purchased a new 5570 and when I installed it with the driver from the cd everything worked fine. ATI should not break CCC with online upgrades IMHO. I believe that this is a rather common problem with CCC and ATI driver updates. Thanks,
Dave
September 21, 2010 3:42:55 AM

Is Microsoft's .NET Framework installed and/or updated? CCC won't run without it...
!