Sign in with
Sign up | Sign in
Your question

Powercolor customer support

Last response: in Graphics & Displays
Share
September 19, 2010 10:32:37 AM

Hello,
I bought PowerCololor 5570 one day before... I formatted my existing operating system and installed Windows 7 64 Bit..then I installed my motherboard drivers and ATI driver...and after that I'm facing continuous crashes...My system freezes again and again.

My PC config is :
AMD X2 7750 BE
Gigabyte AM2+ motherboard
4gb RAM
500 GB HD
450 Watt PSU
September 19, 2010 10:56:55 AM

Have another PC? So you can try your card in another PC, just to make sure whether it's okay or DOA...
m
0
l
September 19, 2010 5:47:29 PM

wa1 said:
Have another PC? So you can try your card in another PC, just to make sure whether it's okay or DOA...


Na...I dnt have another PC but 2 laptops...and the card definitely would not fit there...
m
0
l
Related resources
September 19, 2010 5:49:35 PM

Quote:
What video card did you have before?

Maybe your power supply is failing.



I didn't had any external card...all I had was an Onboard Nvidia 6100...something like that
m
0
l
September 20, 2010 5:31:11 PM

Quote:
Did you disable the onboard video in the bios and remove the Nvidia graphics drivers?


I formatted my "C" drive so there won't be a driver issue...about Disabling in BIOS...I didn't do that.
Let me try.
m
0
l
September 20, 2010 6:24:04 PM

The Onboard card was automatically disabaled, so I didn't have to do anything.

Any more suggestion people...I'm tired of my display now. I had to uninstall ATI driver and now I've to work on my 20" TFT with 800X600 resolution...

Please Help.

Thanx.
m
0
l
September 21, 2010 1:16:47 PM

Quote:
Try installing 10.4 Catalyst.


Thanks, I'll try that.

Anyways if that won't work I'll get the card replaced. Though it's unlikely that a brand new card could have such issue.
m
0
l
September 21, 2010 3:00:43 PM

Quote:
Try installing 10.4 Catalyst.


Nope...even that didn't work... may be getting it replaced is the best option.
m
0
l
!