Sign in with
Sign up | Sign in
Your question
Closed

SLI EVGA GTX 280's no SLI Option in NVIDIA CP

Tags:
  • Nvidia
  • Blue Screen
  • SLI
  • Graphics
Last response: in Graphics & Displays
Share
September 23, 2010 3:30:34 PM

I was getting blue screen recently.
So I tookl the cards out and tested them one at a time in slot one. They worked great.
I am not getting any errosa any more or BSOD.....

Now when I pug them bacl into slot one and the other in slot two they both show up in device manager but I can not see where to turn on SLI mode in the NVIDIA Control Panal.

I can see where it asks to use one of the cards as a physica card but not where I can enable SLI.

Is the SLI Bridge going bad?
Should I replace it?

thanks for your help.

More about : sli evga gtx 280 sli option nvidia

September 23, 2010 3:58:27 PM

mark_k said:
I was getting blue screen recently.
So I tookl the cards out and tested them one at a time in slot one. They worked great.
I am not getting any errosa any more or BSOD.....

Now when I pug them bacl into slot one and the other in slot two they both show up in device manager but I can not see where to turn on SLI mode in the NVIDIA Control Panal.

I can see where it asks to use one of the cards as a physica card but not where I can enable SLI.

Is the SLI Bridge going bad?
Should I replace it?

thanks for your help.


I just deleted the and then reinstalled the drivers and now the SLI option is back......So I am set for now.
Score
0
a c 173 Î Nvidia
September 23, 2010 5:12:43 PM

This topic has been closed by Mousemonkey
Score
0
!