Sign in with
Sign up | Sign in
Your question

BRAND NEW MSI MOTHERBOARD: NO BEEPS, NO SIGNAL, NO ACCESS TO BIOS

Last response: in Motherboards
Share
November 16, 2011 8:47:35 PM

I have an MSI H61M-P23 (B3) Motherboard. I have all the parts for my motherboard. Here are my specs:

1) DDR3 1333Mhz 8 GB(2 sticks of 4GB),
2) Ati radeon hd 6570 DDR3 1 gb graphics card running perfectly,
3) Coolant fan
4) Intel i3 core 3.1 ghz lga 1155 processor with fan
5) Optical Lightscribe DVD Drive
6) Samsung 1 TB Drive
7) 500 Watt Power supply by FantasyPower


Now here is the thing. I just had everything brand spanking new. I installed everything in the right slot. I turn the computer on and their is no output, no signal, no beeps or no access to BIOS menus. I also try benchworking. Where I take out the motherboard, and have tried with 1 stick of RAM with the PSU, processor, and video card and vice versa. Still no signal. I already read the thread regarding the 22 ways to fix no signal on Tom's Hardware, but still no luck. Right now I am extremely upset :fou:  BTW everything on my motherboard rusn perfectly. The coolant fan, cpu fan and processor, optical drive works, graphics card spins and works, RAM modules fine. What is the problem :(  :fou:  :fou:  :fou: 

Please need some help bad.
a c 435 V Motherboard
November 16, 2011 10:06:57 PM

Check the cmos jumper. Try moving it over one position, covering two of the three pins. If it still won't post, move it back. Ocassionally, the jumper is left in the open position to conserve the board battery, or the manual has a typo error. Also be sure your power supply toggle switch is in the - position.
m
0
l
November 16, 2011 10:18:04 PM

o1die said:
Check the cmos jumper. Try moving it over one position, covering two of the three pins. If it still won't post, move it back. Ocassionally, the jumper is left in the open position to conserve the board battery, or the manual has a typo error. Also be sure your power supply toggle switch is in the - position.



I remove the jumper, had my swich on of course otherwise my pc wouldnt start and using the jumper doesnt work either
m
0
l
!