Sign in with
Sign up | Sign in
Your question

Pc won't boot after applying more paste.

Last response: in Components
Share
March 14, 2011 6:45:53 PM

K I decided to clean my processor and apply more thermal paste on it and I cleaned my processor with alcohol on a cotton swap and then put some arctic silver 5 thermal on the processor(a little bit then I spread it out).

Now when I try to cut my pc on my heatsink and graphics card fans spin really fast and the display won't start.

Anybody got any ideas?

More about : boot applying paste

March 14, 2011 6:59:48 PM

Did you actually remove the cpu from the socket?
m
0
l
March 14, 2011 7:51:46 PM

Yep took to the processor out and cleaned it out then put more thermal paste on and put it back in.
m
0
l
Related resources
March 14, 2011 8:01:22 PM

Did you remove the graphics card power adapter by accident?
m
0
l
March 14, 2011 8:44:33 PM

Snipergod87 said:
Did you remove the graphics card power adapter by accident?


No didn't mess with the graphics card at all.

Just took off my heatsink and cpu, cleaned them, applied more paste then put them back on.
m
0
l
March 14, 2011 9:12:58 PM

IF you haven't already, try re-seating your CPU again. It might not have been reinstalled properly. Also check for bent pins on the board/CPU whichever end has the pins.
m
0
l
March 14, 2011 9:24:17 PM

For some reason resetting the Cmos did it.

Thanks all for your help.
m
0
l
March 15, 2011 2:01:16 AM

Heart of Shadowsr said:
For some reason resetting the Cmos did it.

Thanks all for your help.

There's a good reason it worked.
you removed the cpu.
It's not required to remove the cpu when re-applying paste.
m
0
l
March 15, 2011 3:58:00 AM

davcon said:
There's a good reason it worked.
you removed the cpu.
It's not required to remove the cpu when re-applying paste.


Ah.

Alright I'll remember that next time.
m
0
l
March 15, 2011 7:14:52 AM

Lol, I had to clear CMOS AND re-install after I re-seated the SAME processor (stupid ASUS)
m
0
l
!