Sign in with
Sign up | Sign in
Your question

Random Signal loss.

Tags:
  • Graphics Cards
  • GPUs
  • Monitors
  • Graphics
Last response: in Graphics & Displays
Share
a c 126 U Graphics card
a b C Monitor
October 22, 2010 9:04:16 PM

Hey everyone, Randomly my Monitor will go completely black and display a message saying "No Signal", This has happened once on boot up, twice whilst watching youtube videos and once when browsing the web.

I haven't got a clue as to what is causing this, I've checked temps:

Idle

GPU Core 25C
GPU VRAM 27C
VRM's 25C
CPU 30 - 35C
HDD 21C

Load

GPU Core 34C
GPU VRAM 40C
VRM's 60-70C
CPU 48 - 55C
HDD 23C

I've also checked the monitor cable which seems to be fine, Used my xbox 360 with my Monitor and it worked fine ( No signal loss )
Voltages seem to be normal, here's the system

Core i7 920 @ 4Ghz 1.296V (WaterCooled)
3 x 1GB OCZ 1333Mhz 7-7-7-21 @ 1200Mhz 6-6-6-18 1.64V
Gigabyte HD5850 Reference @ 1000Mhz Core 1200Mhz Mem 1.225V (WaterCooled)
Gigabyte GA-EX58-UD5
Corsair HX850
Corsair Obsidian 800D
ASUS Xonar D2 7.1
Lamptron FC6
Sammy Spinpoint F3 500GB
7 x Fans. 2 x Cold Cathodes
10W Pump
Custom WaterCooling
Acer GD245HQ

Seems to me that the Monitor is fine as I don't get the problem whilst using my xbox360. The Graphics card seems Fine aswell, I played 3 hours of Fallout new Vegas maxed out with no problem at all.

Some kind of PSU problem perhaps?

Any suggestions are much appreciated.

More about : random signal loss

a c 126 U Graphics card
a b C Monitor
October 23, 2010 9:37:18 AM

Tried different vid drivers but got the same problem, anyone got any suggestions?
m
0
l
July 23, 2013 4:56:01 AM

Hey, any luck on that?
m
0
l
!