Sign in with
Sign up | Sign in
Your question

5970 problem on catalyst 10.10

Last response: in Graphics & Displays
Share
October 25, 2010 10:16:31 PM

i was using ati catalyst 10.6 with no problems,but when i installed catalyst 10.10 :
graphics in darksiders disappear then i tried to disable sittings in catalyst one by one at last i discovered that Anti-Aliasing (AA) is the problem when i enable it problems happened not only in darksiders and in medal of honor runs slow so why this it happening ..
in 10.6 i was able to enable it with out any problem but now i must set it to use application sitting
the problem i don't want to back to 10.6 because no open cl supported in it
any solution !!

More about : 5970 problem catalyst

October 25, 2010 10:23:35 PM

Try a fresh install of Catalyst 10.10 and see if it helps,here is how
1_Download and install "Driver sweeper" from Guru3d.com and install
2_Go to add/remove programs and uninstall the driver and reboot
3_Boot to safe mode and open driver sweeper,then click on "ATI" and then click on clean
4_Reboot and boot normally to windows and install the driver again, after that you need to restart,and its done
October 25, 2010 11:42:14 PM

i did exactly what you tell me but sorry no fix
at first also the graphics disappear then freezing i restart pc then lunch the game again but freezing on loading ! .
i forgot to tell you that 10.9 did the same problem and i tried applications profiles but freezing at start up of the game
Related resources
October 26, 2010 11:12:46 AM

Were 10.7 and 10.8 both unstable for you ?
October 26, 2010 2:23:37 PM

yes 10.7 and 10.8 were not stable also 10.6 was like them but i tried 10.6 from powercolor which my card from powerclolor so now 10.6 is stable i also tried 10.10 applications profiles to fix the problem but !!!the game freezing at start!!!just like 10.9 application profiles i don't know what should i do please help i don't want to back to 10.6
October 26, 2010 3:06:37 PM

Do you have to restart when the game freezes or it crashes to windows? (if so,then does it show any errors?)
October 26, 2010 6:48:32 PM

i have to restart windows 7 cause when i press alt+ctrl+delete no response then after restart a message tell me "windows has recovered from unexpected shutdown"
what now !!
October 26, 2010 7:29:30 PM

If its possible for you,re-install your OS and see if it helps
October 26, 2010 7:35:26 PM

I cound that 10.4 for me was the last stable release of ATI's drivers. It may be that you need to go back to an older driver to get better results.
September 29, 2011 10:18:54 PM

Just installed new
System:
GIG X58 UD3R
Corsair Ram 1033 (triple channel)
COrsair PSU AX 750
GPU RADEON 5970 (just installed)

AMD/ATI RADEON 5970 I updated drivers through catalyst control .. everything seems to work fine ... Game "PORTAL" works fine BUT Crysis Warhead launches ....Then after i "click any button to continue" ... it starts the game then Freezes and screen goes black ??? Help.
!