Sign in with
Sign up | Sign in
Your question

5770 Crossfire Artifacts

Last response: in Graphics & Displays
Share
October 27, 2010 3:16:55 AM

Hello everybody!

I'm having problems with my 5770 Crossfire setup :fou:  . I have 2 Sapphire 5770s in crossfire. Now I'm having artifact issues that i did not have before. I don't know if it is because I have updated the drivers to 10.10. I used driver sweeper and reinstalled but still the artifacts persist. I ran the cards on my old system AMD 6400+ x2 ATI790 North-bridge 4gig pc6400 Gskill memory. New system is a Phenom II 1055T, PC3-12800 Gskill, ATI70 chipset. I didn't have problems initially but now whenever I run 3Dmark vantage it artifacts big time. I've reset the cards and the crossfire bridge etc. I have run out of Ideas. It ran perfectly just fine before nothing has changed expect the driver update which I can't remember what driver I had on before. The only game I get any artifacting in is Civilization5. I even run Crysis warhead on enthusiast with out any artifacting. I confused. I've disabled crossfire and ran both cards ran the 3dmark without any problems with the 10.10 drivers. Any ideas would be great. :sol: 
October 27, 2010 3:18:05 AM

deaglex said:
Hello everybody!

I'm having problems with my 5770 Crossfire setup :fou:  . I have 2 Sapphire 5770s in crossfire. Now I'm having artifact issues that i did not have before. I don't know if it is because I have updated the drivers to 10.10. I used driver sweeper and reinstalled but still the artifacts persist. I ran the cards on my old system AMD 6400+ x2 ATI790 North-bridge 4gig pc6400 Gskill memory. New system is a Phenom II 1055T, PC3-12800 Gskill, ATI70 chipset. I didn't have problems initially but now whenever I run 3Dmark vantage it artifacts big time. I've reset the cards and the crossfire bridge etc. I have run out of Ideas. It ran perfectly just fine before nothing has changed expect the driver update which I can't remember what driver I had on before. The only game I get any artifacting in is Civilization5. I even run Crysis warhead on enthusiast with out any artifacting. I confused. I've disabled crossfire and ran both cards ran the 3dmark without any problems with the 10.10 drivers. Any ideas would be great. :sol: 


I also have a 680W PS so it has enough power for both cards...
m
0
l
!