Sign in with
Sign up | Sign in
Your question

ASUS P5Q DELUXE''' Help'''Over Heating Problem

Last response: in CPUs
Share
April 1, 2011 5:30:01 AM

hi i need someone's help with over heating problem ....im running ASUS P5Q Deluxe P45 ..CPU Q9300 Core 2 Quad with corsair h50 lequid cooling . and my CPU core are very hot its show the little flame on all 4 core is this normal or i need to worrie

Core 0: 50c
Core 1: 53c
Core 2: 49c
Core 3: 49c
CPU : 32c
AUX : 14c
Sys : 43c

please help me
a b à CPUs
April 1, 2011 7:09:58 AM

Those temps look OK for load temps, but I don't know for sure. Check the cooler is seated properly.
m
0
l
April 1, 2011 3:24:43 PM

PreferLinux said:
Those temps look OK for load temps, but I don't know for sure. Check the cooler is seated properly.


well the temp befor was way lower then the one i was telling you about ....i dont really know why all of sudden the temp started to just this high
m
0
l
Related resources
April 1, 2011 10:03:32 PM

PreferLinux said:
Dust?


you see here's the thing i cleaned everything so its dust free im running for fans and corsair h50 so i dont know what else to do
m
0
l
a b à CPUs
April 3, 2011 9:32:30 PM

Is it seated properly?
m
0
l
April 4, 2011 12:13:08 AM

PreferLinux said:
Is it seated properly?

yes it is seated ....
m
0
l
April 4, 2011 12:18:36 AM

Quote:
Was something using your cpu at full load and with what did you measure the temps?

this is the thing i just got the game DRANGON AGE 2 ....and when i was playing ir i noticed that the face on my graphic cards were going wiled so then i stoped playing and checked the temp with SPEED FAN ...then i didnt belive what i was seeing and i checked it with SPECCY and the same ...befor i pop the game i was playing DEAD SPACE 2 all day for about a week and nothing ever happen to my heating ...it was always under 41c but this game boosted the heat up way more ....so i dont know what i did wrong i re-apply thermal paste three time already ....and i order new ARTIC SILVER 5 ...
m
0
l
April 4, 2011 12:19:32 AM

FACE = FANS sorry for the TYPOS
m
0
l
April 4, 2011 12:36:00 AM

Dadiggle ----im running Crossfire Shapphire ATI HD 4870
m
0
l
!