Sign in with
Sign up | Sign in
Your question
Solved

USB 3.0 not working a75m-hvs

Last response: in Motherboards
Share
December 30, 2011 12:03:43 PM

Hello, I just installed my MB and the 4 USB 3.0 ports on the back are not working. It's an a75m-hvs. I was under the impression that those ports are backwards compatible so. But if I plug in my mouse or keyboard they do not work. I installed all the drivers that came with the cd and I have search on asrock's site for additional drivers with no luck. Everything in the bios looks good too. Any ideas?

More about : usb working a75m hvs

Best solution

a b \ Driver
a c 328 V Motherboard
December 30, 2011 1:21:01 PM

U need to install the drivers for the USB3, they don't come included in the OS yet. If u try the USB2, it should work just fine.
Share
Related resources
January 3, 2012 5:08:34 PM

nikorr said:
U need to install the drivers for the USB3, they don't come included in the OS yet. If u try the USB2, it should work just fine.


The USB 2.0 devices dont work either on those 4 3.0 ports..... I installed the AMD All-in-one driver that came with the MB but i'll try downloading the new one from the site. I'm sure it has to be a driver issue or when I was having problems loading the OS i was messing with the bios a little. Maybe i should just reset the bios to default or see if there is an update for the bios as well.
m
0
l
January 4, 2012 10:56:42 AM

The new drivers from the site did it! thanks!
m
0
l
a b \ Driver
a c 328 V Motherboard
January 4, 2012 12:48:26 PM

marinemail05 said:
The new drivers from the site did it! thanks!

You're welcome!
m
0
l
January 4, 2012 3:21:39 PM

Best answer selected by marinemail05.
m
0
l
a b \ Driver
a c 328 V Motherboard
January 4, 2012 3:24:32 PM

Thanx for the vote! Good luck : )
m
0
l
!